2012-07-05 13:26:57
Φωτογραφία για «Κάποιος» και ο Λάκης Οικονομίδης ρε μάγκες;
 

«Έσφιξαν» αρκετοί από σήμερα το μεσημέρι με τις δηλώσεις του Λάκη Οικονομίδη. Πολύ απλά διότι είπε αυτά που υποστήριξε και ο Μπάμπης Αποστολίδης σε ότι αφορά το πόρισμα και τα όσα έχουν εντοπίσει μετά από έλεγχο οι ορκωτοί λογιστές. Κάποιοι προσπάθησαν να απαξιώσουν τον Αποστολίδη. Τον αποκάλεσαν «κάποιος Αποστολίδης» και τον συνέδεσαν με τον Καμπάνη επειδή είναι δικηγόρος του.

Χθες αρκετά ΜΜΕ έκαναν σημεία τις δηλώσεις του Ποζατζίδη που ζήτησε να μην σκαλίζουμε την φωτιά. Λες και ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί δυο ή τριών ανθρώπων. Λες και τα εκατομμύρια ευρώ που πέρασαν από τα ταμεία δεν προέρχονται από το υστέρημα του κόσμου. Τελικά ρε μάγκες ο κόσμος είναι επενδυτής μόνο για να βάζει; Δεν πρέπει να μάθει αυτά τα «σημεία και τέρατα;» Δεν πρέπει να μάθει που πήγε το «καπέλο» στις αμοιβές των μάνατζερ; Ποιοι τα πήραν; Και κάτι ακόμη; Τώρα έκανε δηλώσεις και ο Λάκης Οικονομίδης
. Που έβαλε έναν σκασμό λεφτά στον ΠΑΟΚ και ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να μιλά. Είναι «κάποιος» και ο Οικονομίδης; Και κάτι ακόμη: σημαία σε αρκετούς για να μείνει το πόρισμα κρυφό είναι πώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να φάει πρόστιμο και δεν το αντέχει. Εμείς τους λέμε: βάλτε στην μια πλευρά της ζυγαριάς αυτό το πρόστιμο. Βάλτε από την άλλη όμως: 1. την αηδία του κόσμου και το ξενέρωμα του. 2. Τα χρήματα που αφορούν το ΚΑΠΕΛΟ για τους μάνατζερ όλα αυτά τα χρόνα. 3. Τα χαμένα έσοδα από την μείωση στα διαρκείας. 4. Την αποψίλωση και αποδυνάμωση του ρόστερ επειδή ο ΠΑΟΚ έμεινε ταπί. Προς τα πού γέρνει η ζυγαριά ρε μάγκες; Τέλος στο κουτόχορτο.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποιο ΙΚΑ;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποιο ΙΚΑ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ