2012-07-05 14:24:53
Φωτογραφία για Ένοχοι κρίθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου
Ένοχοι κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Ένοχοι κρίθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου πριν από πέντε χρόνια στη συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Η εισαγγελέας πρότεινε κάθειρξη από δέκα έως και είκοσι χρόνια για τους κατηγορούμενους Χρήστο Σακάτη, Νίκο Βαγιόπουλο, Βασίλη Ρουμπέτη και Βασίλη Ψυκάκο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βαγιόπουλος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ελαφρυντικά προτέρου έντιμου βίου. Ο Βασίλης Ρουμπέτης κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία (3-2) για απλή συνέργεια χωρίς ελαφρυντικά.

Ο Βασίλης Ψυκάκος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ελαφρυντικό προτέρου έντιμου βίου. Ο Χρήστος Σακάτης κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με μειωμένο καταλογισμό λόγω τοξικομανίας.

Οι δικηγόροι και των τεσσάρων κατηγορούμενων ζήτησαν να αναγνωριστούν ελαφρυντικά λόγω καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ