2012-07-05 15:53:02
Φωτογραφία για MotoGP: Ο Μπαταΐνι στη θέση του Αμπραχαμ
Ο Φράνκο Μπαταΐνι θα επιστρέψει στους αγώνες έστω και για λίγο προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Κάρελ Αμπραχαμ στην «δορυφορική» ομάδα της Ducati, Cardion ΑΒ Racing.

Ο Αμπραχαμ... εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι, τον οποίο κληρονόμησε από τις δοκιμές των ομάδων και δεν θα αγωνιστεί στην πίστα του Σάχσενριγκ. Ηδη, ο 32χρονος Τσέχος αναβάτης είχε χάσει τον αγώνα στο Σίλβερστοουν λόγω του διπλού κατάγματος (πέμπτο και τρίτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού) ενώ παράλληλα δεν έτρεξε ούτε στο Ασσεν αν και συμμετείχε στις δοκιμές (ελεύθερες και κατατακτήριες).

Τη θέση στην Γερμανική πίστα αναμένεται να λάβει ο δοκιμαστής της Ducati, Φράνκο Μπαταΐνι, ο οποίος από το 2010 συνεργάζεται με την Ιταλική ομάδα. Ο Μπαταΐνι, αν και πλησιάζει τα 40, είχε τρέξει τελευταία φορά στα MotoGP το 2005 στη Βαλένθια ενώ από τότε είχε συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes αλλά και σε άλλα πρωταθλήματα.


Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν προβληματίζεται τόσο για τη φυσική του κατάσταση όσο για την προχωρημένη του ηλικία (για αυτό το επίπεδο) και ότι απείχε καιρό από το πρωτάθλημα.

«Σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν είμαι σε θέση όμως να γνωρίζω τι μπορώ να κάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους αναβάτες που τρέχουν εδώ και λίγο καιρό. Η επιστροφή στους αγώνες κοντά στα 40 δεν είναι κάτι το εύκολο. Πρέπει να συνηθίσω την πίστα και να καταλάβω πως θα παραμείνω κοντά στους υπόλοιπους. Αποφάσισα όμως να το πάρω όπως θα έρθει», δήλωσε ο δοκιμαστής της Ducati στην εφημερίδα Cazzetta dello Sport.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ