2012-07-05 16:01:19
Φωτογραφία για Μέσα στον Αύγουστο η απόφαση του Schumi
Περιθώριο έξι εβδομάδων έχει στη διάθεσή του ο Michael Schumacher για να λάβει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του 43χρονου Γερμανού με την Mercedes AMG Petronas λήγει στα τέλη του 2012 και η ομάδα θέλει να μάθει τις προθέσεις του το συντομότερο δυνατό ώστε να καταστρώσει τα πλάνα της με ή χωρίς αυτόν.

«Θα αποφασίσουμε μέσα στο καλοκαίρι. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αρκετά αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να πάρουμε μια απόφαση σύντομα. Φέτος ο Michael είχε την καλύτερη χρονιά του, αυτά τα 3 χρόνια μαζί μας και είναι κρίμα που δεν έχει σημειώσει καλύτερα αποτελέσματα λόγω προβλημάτων του μονοθεσίου. Νομίζω ότι στις επόμενες 6 εβδομάδες θα γνωρίζουμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Μόλις πάρουμε την απόφαση θα γνωρίζουμε αν θα πρέπει να ψάξουμε τριγύρω ή θα μείνουμε με τους οδηγούς που έχουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ομάδας, Ross Brawn.

Σε περίπτωση που ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αποχωρήσει τότε φαβορί για να πάρει τη θέση του στην ομάδα είναι ο Paul di Resta.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ