2012-07-05 17:29:02
Φωτογραφία για Συλλήψεις έξι υπόπτων για τρομοκρατία στο Λονδίνο
Πέντε άντρες - ένας εκ των οποίων ακινητοποιήθηκε με όπλο αναισθητοποίησης- και μία γυναίκα συνελήφθησαν το πρωί στο Λονδίνο, ως ύποπτοι για προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών.

Οι έξι συλλήψεις ήταν μέρος σχεδιασμένης επιχείρησης του αντιτρομοκρατικού τμήματος της Scotland Yard, μαζί με ειδικές δυνάμεις της βρετανικής αστυνομίας. Σύμφωνα με πηγές της τελευταίας, οι συλλήψεις δε σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ξεκινούν σε λιγότερο από ένα μήνα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο άντρας που ακινητοποιήθηκε από τις ειδικές δυνάμεις με το παραλυτικό όπλο είναι 24 ετών και δε θα χρειαστεί καν νοσοκομειακή περίθαλψη, σημείωσε επίσης εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα του νοτιοανατολικού Λονδίνου. Ένας 29χρονος συνελήφθη ενώ περπατούσε στο δυτικό Λονδίνο, ένας 21χρονος και η μοναδική συλληφθείσα σε διαφορετικές κατοικίες στο δυτικό τμήμα της αγγλικής πρωτεύουσας, ενώ οι άλλοι τρεις, 18, 24, and 26 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στο ανατολικό Λονδίνο.

«Έρευνες στο πλαίσιο της Αντιτρομοκρατικής Πράξης 2000 διενεργούνται σε 8 κατοικίες και σε έναν επαγγελματικό χώρο σε όλο το Λονδίνο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των βρετανικών αρχών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Κοκκινίζει» ο Γιάνκοβιτς...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Κοκκινίζει» ο Γιάνκοβιτς...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ