2012-07-05 20:00:47
Φωτογραφία για Σκότωσε την οκτάχρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε με καυτό σίδερο
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι πατέρας σκότωσε την οκτάχρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε μαζί με την αδερφή της με καυτό σίδερο.

Ο 29χρονος Χαμάντ Αλ Σαόντ Σεράουι, κατηγορείται ότι για τη δολοφονία της οκτάχρονης Ουαντίμα και την κακοποίηση της επτάχρονης Μειρά, στο σπίτι τουςστη διεθνή πόλη του Ντουμπάι.

Η Ουαντίμα υπέκυψε στα τραύματά της ενώ η αδελφή της έχει μείνει ανάπηρημετά τα βασανιστήρια που υπέστη από τον Αλ Σεράουι και την εγκυμονούσα σύντροφό του Ανούντ Μοχάμαντ Αλ Αμέρι.

Το σώμα της Ουαντίμα βρέθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ σϋμφωνα με τον εισαγγελέα τα κορίτσια βασανίστηκαν για διάστημα έξι μήνών.

Οι εισαγγελείς τους έχουν ήδη καταδικάσει σε φυλάκιση, ενώ το ζευγάριενδέχεται να τιμωρηθεί ακόμη και με θάνατο μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Επίσης κατηγορούνται για απόκρυψη του σώματος του παιδιού, ταφή της χωρίς τις κατάλληλες άδειες και φυσικά τον βασανισμό της Μειρά που τις προκάλεσε 10% μόνιμη αναπηρία.

O Aλ Σεράουι είπε στο δικαστήριο ότι είναι αδύνατον να είχε σκοτώσει την κόρηενώ αρνήθηκε ότι έβλαψε την άλλη κόρη του, υποστηρίζοντας πως την πήρε στο νοσοκομείο όταν είδε ότι το χέρι της ήταν σπασμένο. Ωστόσο η σύντροφος του παραδέχθηκε πως εκείνη τραυμάτισε την Μειρά φέρνοντας σε ακόμη δυσκολότερη θέση τους δύο κατηγορούμενους iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ