2012-07-05 20:00:13
Φωτογραφία για Chevrolet, με επιτυχία και το φετινό “Young Creative”
Η Chevrolet βράβευσε τους νικητές του ετήσιου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Young Creative Chevrolet 2012 την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη. Η Ελληνική Κριτική επιτροπή που ανέδειξε και τους τελικούς νικητές στις κατηγορίες, Μόδα, Φωτογραφία, Visual Arts & Video, αποτελούταν από τους κκ. Δημήτρη Πέτρου (Μόδα), Επαμεινώνδα Κουτσούκη (Φωτογραφία), Δημήτρη Δρυ (Visual Arts) και Δημήτρη Κουρούμπαλη (Video).

Τα κριτήρια για την απόφαση της επιτροπής ήταν: η δημιουργικότητα, καινοτομία, καλλιτεχνικές αρετές, αλλά και η επιτυχία του έργου να μεταδώσει το μήνυμα της Chevrolet, ”Make it Happen”. Οι πρώτοι κάθε κατηγορίας θα διαγωνιστούν στον μεγάλο Πανευρωπαϊκό Τελικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η νικήτρια του 2010 στην κατηγορία μόδας κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση στην πανευρωπαϊκή κατάταξη, ενώ πέρυσι, η Ελληνίδα νικήτρια στην κατηγορία Visual Arts, διακρίθηκε Πανευρωπαϊκά καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και το poster της χρησιμοποιήθηκε σε παγκόσμια κλίμακα στον εορτασμό των 100 χρόνων της Chevrolet.


"Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη μεγάλη συμμετοχή αλλά και από την ποιότητα των έργων” δήλωσε ο Πρόεδρος της Chevellas, κ. Θάνος Παπαδόπουλος. ”Ακόμα και σήμερα, στις δύσκολες μέρες που περνάμε, πιστεύω πως η τέχνη εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας. Πιστεύω στη δύναμη του Ελληνικού πνεύματος, στη πρωτοποριακή και πρακτική σκέψη και πιστεύω ότι έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων ευρωπαίων".

Ο κ. Παπαδόπουλος, έκλεισε λέγοντας, ”Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι ανεξάρτητα από τις όποιες διακρίσεις, ο διαγωνισμός Young Creative Chevrolet θα έχει και στο μέλλον την αμέριστη υποστήριξη όλων μας”. Τόσο στη τελετή βράβευσης όσο και στο πάρτι που ακολούθησε μετά, κυριαρχούσε το κέφι αλλά και το νεανικό και δημιουργικό πνεύμα. Το τέλειο σκηνικό δηλαδή για την απονομή των βραβείων Young Creative Chevrolet 2012!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΡΕΥΝΑ: Sex machines οι Ελληνίδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΡΕΥΝΑ: Sex machines οι Ελληνίδες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ