2012-07-05 22:00:11
Φωτογραφία για 9ο Tuning Show Πτολεμαΐδας
Ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα πρότυπα μιας αυτοκινητιστικής λέσχης, η Α.Λ.Π. πρωτοτυπεί για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνοντας το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Πτολεμαΐδας, την έκθεση βελτιώσεων και ήχου. Μια έκθεση που καταφέρνει και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και τα βλέμματα όχι μόνο των νέων σε ηλικία αλλά και των μεγάλων ηλικιακά με νεανικό μυαλό.

Δεκάδες αντιπροσωπείες αυτοκινήτου, ήχου και βελτιώσεων, προτίθενται να μαγέψουν το κοινό με βελτιώσεις στην εμφάνιση αλλά και την απόδοση του αυτοκινήτου που θα κόψουν την ανάσα στους αδαής και θα αναγκάσουν τους γνωστές σε μια δεύτερη ματιά. Η λέσχη, όπως είναι αυτονόητο, φρόντισε ο συνδυασμός δυνατής μουσικής και «φτιαγμένων» αυτοκίνητων, να συνοδεύεται από όμορφες κοπέλες, δροσερά ποτά και καλό φαγητό.

Η προσπάθεια της Α.Λ.Π. υποστηρίζεται ένθερμα από το West Channel, το Ράδιο Μελωδία 102.4, το dj set viva team viva gr 102.8 και viva fm 95.3, το Sky fm 99.7, τον Εορδαϊκό Παλμό και το www.soaave.gr 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Τηλ :2463502087 -  fax 2463502178

[email protected]

www.alp.com.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απογευματινό χαλάρωμα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απογευματινό χαλάρωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ