2012-07-05 23:05:53
Φωτογραφία για ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ
Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού Κώστας Πολυχρονίου, μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για τον Κώστα Μανωλά, εκθεάζοντας το ταλέντο του νεαρού σέντερ μπακ, ενώ τόνισε ότι με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δίπλα του, θα βελτιωθεί και θα γίνει ακόμα καλύτερος.

«Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά πιστεύω ότι έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι ένας αρκετά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και στην καλύτερή του ηλικία για να αποδείξει πολλά πράγματα ακόμα. Είναι ένας πολύ εξελίξιμος παίκτης που μπορεί να αφήσει ιστορία στον Ολυμπιακό. Αν σκύψει το κεφάλι και δουλέψει σωστά, σίγουρα θα πετύχει. Παίζοντας πλέον στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, εξαρτάται από τον ίδιο και μόνο αν θα καταφέρει να πετύχει και να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Βεβαίως, σημαντικό ρόλο παίζει και η τύχη στο ποδόσφαιρο. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πιστεύω, όμως, ότι ο Μανωλάς με τον Αβραάμ δίπλα του θα γίνει ακόμα καλύτερος και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Είναι τυχερός που θα έχει δίπλα του να τον καθοδηγεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα.


Θέλω να πιστεύω πως οι δυο τους σε λίγα χρόνια θα αποτελούν τις «κολόνες» της αμύνης του Ολυμπιακού. Ο Κώστας (Μανωλάς) έχει τα χαρακτηριστικά σύγχρονου σέντερ μπακ. Είναι πάρα πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και έχει καλές τοποθετήσεις στον αέρα. Είναι γρήγορος, στοιχείο που έχουν τα τωρινά σέντερ μπακ, ξέρει να μαρκάρει και το κυριότερο είναι ότι ξέρει καλά τη θέση. Στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια έκανε τη διαφορά. Ξεχώριζε απ’ όλους. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο. Οσο για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, αυτό είναι θέμα ομάδας και προπονητή. Τα ίδια λέγαμε και για τον Τζιμπούρ, όμως μας έχει βάλει τα γυαλιά και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για να μιλήσει κανείς για τον χαρακτήρα του, από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ