2012-07-05 23:04:08
Φωτογραφία για «Δεν υπάρχουν ενδείξεις ενοχής της Β. Σταμάτη»
«Δεν υπάρχουν ενδείξεις ενοχής και στοιχεία ικανά να στηρίξουν την προσωρινή κράτηση της Βίκυς Σταμάτη» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Σάκη Κεχαγιόγλου, σχετικά με την ανάληψη της υπεράσπισης της συζύγου του Α. Τσοχατζόπουλου. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Ανέλαβα σήμερα, από κοινού με τον συνάδελφο κ. Βασίλειο Χειρδάρη, την υπεράσπιση της κ. Βασιλικής Σταμάτη- Τσοχατζοπούλου.

Με βάση τα έγγραφα που τέθηκαν υπόψη μου και τη μέχρι στιγμής επισκόπηση της δικογραφίας, θεωρώ ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ενοχής και στοιχεία ικανά να στηρίξουν την προσωρινή κράτηση μιας μητέρας ενός ανήλικου αγοριού 5 χρονών που έχει στερηθεί και τους δύο γονείς του.

Ελπίζω και πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, και χωρίς φυσικά να επηρεάζεται από επικοινωνιακές ή άλλου είδους σκοπιμότητες, θα θέσει την υπόθεση της κ. Σταμάτη στις πραγματικές της διαστάσεις, με δεδομένο ότι ούτε ύποπτη φυγής είναι ούτε ύποπτη τέλεσης αδικημάτων.

Τέλος, επιθυμώ να επισημάνω ότι συγκεκριμένες κοινωνικές συμπεριφορές, είτε είναι αληθείς είτε ψευδείς, δεν συνιστούν κατ’ ανάγκην ποινικά αδικήματα».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ