2012-07-06 00:04:37
Φωτογραφία για ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΘΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ
Με πολλή δουλειά και λίγα λόγια μπορεί να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον «ΓΑΥΡΟ» ο Πέτρος Ξανθόπουλος. Ακόμα, ο παλαίμαχος παίκτης του Θρύλου, σχολίασε ότι ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στο Λιμάνι.

«Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένα παιδί που έχει μέλλον μπροστά του και αρκετά χρόνια ακόμα να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι έκανε την καλύτερη επιλογή που τον απέκτησε, καθώς έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και ήταν ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά εκείνη την περίοδο. Μπράβο στον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτησή του. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο παίκτης, πρέπει να πούμε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα και ένας από τους πιο φερέλπιδες παίκτες. Πρέπει να δουλέψει σκληρά στον Ολυμπιακό για να καθιερωθεί και θα πρέπει μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά προετοιμασίας σε λίγες μέρες στην Αυστρία, να δείξει στον νέο προπονητή, κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ, ότι αξίζει μια θέση βασικού στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.


Εχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε μεγάλο κεντρικό αμυντικό και μένει μόνο να το αποδείξει, μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά του. Ξέρει πολύ καλά πού έχει έρθει, όπως ξέρει ότι πλέον οι στόχοι του πρέπει να είναι άλλοι.

Πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του, όπως να παραμένει ήρεμος στη διάρκεια της αναμέτρησης και διάφορα άλλα, που θα του πει ο προπονητής του. Εχει καλές αντιδράσεις, είναι δυνατός στον αέρα και πολύ γρήγορος, πράγμα που είναι σημαντικό για να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό. Επίσης, προωθείται στην αντίπαλη περιοχή και έχει έφεση στο σκοράρισμα. Αυτό είναι ακόμα καλύτερο, γιατί με τη φυγή του Ολοφ Μέλμπεργκ, η ομάδα βρήκε έναν παίκτη που να πατάει περιοχή, αλλά και να σκοράρει. Πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη, αλλά και την ηρεμία του.

Θα μπορέσει να αποδείξει ότι είναι ταλαντούχος και ένας από τους καλύτερους Ελληνες παίκτες αυτήν τη στιγμή. Μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, θα φτιάξουν ένα δυνατό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το οποίο θα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Επίσης, δίπλα στον Αβραάμ, θα μάθει ακόμα καλύτερα τα «μυστικά» της θέσης. Του ταιριάζει απόλυτα ο Ολυμπιακός του Μανωλά, φτάνει να το δείξει και ο ίδιος μέσα από τα παιχνίδια του και τη δουλειά του. Του εύχομαι να καθιερωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ενδεκάδα της ομάδας και να γράψει τη δική του ιστορία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ