2012-07-06 00:16:12
Φωτογραφία για Κατασχέθηκε χασίς αξίας 60 εκατ. ευρώ
Άνδρες της εθνικής υπηρεσίας δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος της Βουλγαρίας εντόπισαν δώδεκα τόνους χασίς, η αξία του οποίου αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ. Η πρωτοφανής ποσότητα ναρκωτικών ήταν κρυμμένη σε ειδικούς κρυψώνες σε αποθήκη στο χωριό Μιόβιανε, βόρεια της Σόφιας, συσκευασμένη σε 366 πακέτα και σε 16 παλέτες. Το ακριβές βάρος του χασισιού είναι 11 τόνοι και 756 κιλά. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία η ναρκωτική ουσία θα έφερνε στα εγκληματικά κυκλώματα κέρδη 353 εκατ. ευρώ στην περίπτωση πως είχε γίνει η διανομής της στο Βέλγιο και στην Ολλανδία, για τις «αγορές» των οποίων προοριζόταν.

Οι έρευνες της βουλγαρικής υπηρεσίας διαπίστωσαν, ότι στην απόπειρα λαθρεμπορίου της μεγαλύτερης, ίσως, ποσότητας ντρόγκας που συλλαμβάνεται «εφάπαξ» εντός της επικράτειας της Βουλγαρίας, εμπλέκονται δύο Βούλγαροι πολίτες, για τους οποίους έχει εκδοθεί πανεθνικό ένταλμα σύλληψης.

«Υπενθυμίζεται, ότι εντός του 2006 εναντίον των ίδιων βούλγαρων πολιτών είχε σχηματιστεί προανάκριση για τη διακίνηση τεσσάρων τόνων χασισιού, το οποίο εντοπίστηκε εντός της επικράτειας της Ελλάδας», καταλήγει η ανακοίνωση.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ