2012-07-06 01:38:02
Φωτογραφία για Πιάνει... λιμάνι ο Ρουίς!
Ο Φερνάντο Κοσεντίνο είχε σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη επικοινωνία με ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την... μεταγραφή του Άλαν Ρουίς με τον Αργεντινό να είναι πια πολύ κοντά στο να κλείσει.

Έγινε μία πρώτη επαφή

Ο Κοσεντίνο που βρίσκεται από την Πέμπτη στην Αθήνα είχε μία πρώτη επαφή με ιθύνοντες του Ολυμπιακού κυρίως για την μεταγραφή του Ρουίς. Μία επαφή που έγινε σε καλό κλίμα. Ο νεαρός παίκτης της Χιμνάσια Λα Πλάτα, όπως ανέκυψε και από την επικοινωνία των δύο πλευρών, πιάνει... λιμάνι. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς οι Πειραιώτες θα δώσουν 700 χιλ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Κάποιες πηγές έκαναν λόγο πάντως για 500 με 600 χιλ. ευρώ για το ίδιο ποσοστό. Όλα δείχνουν -και με βάσει τις συζητήσεις που έγιναν- ότι ο νεαρός Αργεντινός δεν θα αργήσει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Πάντως από μεριάς των πρωταθλητών Ελλάδας δεν επιβεβαιώνεται απολύτως τίποτα.


Κάτι ανάλογο ισχύει και από μεριάς του γνωστού ατζέντη. Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός πως συνεργάτης του έλεγε αργά το βράδυ της Πέμπτης πως «ο κ. Κοσεντίνο είναι σε επαγγελματικά ραντεβού αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω».

Κάνει σαν... τρελός για Ολυμπιακό

Όσον για τον Ρουίς θέλει με... χίλια να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο 19χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος είναι ενθουσιασμένος με μία τέτοια προοπτική και ενώ θεωρεί ότι είναι έτοιμος για ένα ευρωπαϊκό άλμα. Δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι κάνει σαν... τρελός για να έρθει στην Ελλάδα.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ