2012-07-06 01:58:02
Φωτογραφία για Π. Κουρουμπλής: Στελέχη της ΕΚΤ στερούνται σοβαρότητας
Για ανακριβείς και ψευδείς δηλώσεις στο συνέδριο του Economist κατηγορεί το στέλεχος της ΕΚΤ Γ. Aσμουσεν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ... Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο βουλευτής εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γ. Ασμουσεν με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου ότι ο μέσος μισθός στο δημόσιο τομέα της Ελλάδας ανέρχεται στα 3.000 ευρώ. Μάλιστα ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΚΤ «στερούνται σοβαρότητας και επαγγελματισμού» καθώς προβαίνουν σε τέτοιου μεγέθους ατοπήματα και πρόσθεσε ότι επιβάλλουν «εκβιαστικά τις καταστροφικές πολιτικές τους» χωρίς να φροντίζουν να ενημερωθούν για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουρουμπλής πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τήρησε στάση αναμονής επί τρεις ημέρες, περιμένοντας ότι η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί με ακριβή τρόπο στα λεγόμενα του κ. Ασμουσεν ενώ διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν οι Έλληνες να συνεχίσουν να ελπίζουν ότι η συγκεκριμένη πολιτική ηγεσία θα εργαστεί για το συμφέρον της χώρας, όταν ο κ. Ασμουσεν μεταφέρει «τέτοιου βεληνεκούς ανακρίβειες και η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται αυτή την προσβολή της παραπληροφόρησης».

Τέλος, τόνισε ότι προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι το εν λόγω σημείο της ομιλίας του κ. Ασμουσεν, «παραλείπεται μυστηριωδώς» στην επίσημη μετάφραση στα ελληνικά που δίδεται στη δημοσιότητα μέσω του ιστότοπου του Economist.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ