2012-07-06 02:41:27
Φωτογραφία για ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε
-Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 01:30 στην Πρέβεζα στην οδό Σπηλιάδου.

-Τραυματισμένος μεταφέρθηκε ο νεαρός οδηγός του μοτοποδηλάτου

- Το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω του και τον εγκατέλειψε

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πρέβεζα στον παραλιακό δρόμο, μπροστά από το πάρκινγκ, στην οδό Σπηλιάδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr δύο αυτοκίνητα κινούνταν το ένα πίσω από το άλλο με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο ενώ ένα μοτοποδήλατο έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα.

Το πρώτο αυτοκίνητο επιχείρησε στροφή προς τα αριστερά στον δρόμο δίπλα από το κάστρο με αποτέλεσμα το μηχανάκι στην προσπάθεια του να το αποφύγει συγκρούστηκε με το όχημα και στην συνέχεια ο οδηγός του μοτοποδηλάτου βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Ο ασυνείδητος οδηγός που έρχονταν πίσω από το πρώτο αυτοκίνητο χτύπησε τον νεαρό περνώντας στην κυριολεξία από πάνω του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, και στην συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.


Σοκαρισμένοι διερχόμενοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το Λιμενικό ενώ στον τόπο του ατυχήματος έφτασε και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο νεαρό, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με σοβαρά τραύματα στα πόδια και στο κεφάλι.

Το αυτοκίνητο που ο ασυνείδητος οδηγός του εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου το θύμα του, είναι χρώματος μαύρου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ενώ έχουν ενεργοποιηθεί οι αρχές για τον εντοπισμό του.

Προανάκριση για τον τροχαίο έχει αναλάβει η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ