2012-07-06 04:23:05
Φωτογραφία για Απίστευτο: Έβαλαν την 5χρονη κόρη τους να κολυμπήσει με… καρχαρίες [Video]
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ανέβασαν ο David και η Elana Barnes με την 5χρονη κόρη τους να κολυμπά με… καρχαρίες!

Παρά το σάλο και τα σχόλια περί ανευθυνότητας που προκάλεσε το βίντεο από τους χρήστες του internet οι δύο γονείς υποστηρίζουν πως έδωσαν στη μικρή Anaia την ευκαιρία να ζήσει μια τέτοια εμπειρία επειδή «η ζωή είναι πολύ μικρή» και δεν μετανιώνουν καθόλου για αυτό που έκαναν!

Το βίντεο δείχνει τη μικρή να κολυμπά με καρχαρίες μαζί με ενήλικες κι έναν άνθρωπο που τους έδινε οδηγίες, στις Μπαχάμες.

«Υπάρχει μία δόση κινδύνου ακόμα και στην καθημερινή ζωή. Περισσότερο ανησυχώ που δεν φορούν τα παιδιά ζώνες μέσα στα σχολικά λεωφορεία», δήλωσε ο μπαμπάς της 5χρονης απαντώντας ταυτόχρονα και σε πολλά αρνητικά σχόλια γονέων οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι γονείς μπορούν να αποφασίζουν για τους εαυτούς τους ως ενήλικες αλλά δεν μπορούν να εκθέτουν ένα μικρό παιδί σε κίνδυνο.

Ωστόσο, κάποιοι επίσης τολμηροί γονείς επαίνεσαν την κίνηση αυτή!

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι καρχαρίες με τους οποίους κολυμπούσαν ανήκαν σε είδη που δεν θεωρούνται επιθετικά προς τον άνθρωπο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο «κόκκινο» τα ταμεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο «κόκκινο» τα ταμεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ