2012-07-06 06:51:14
Φωτογραφία για Ο Π. Λιαδέλης επέστρεψε στον Βόλο και άνοιξε καφετέρια [Video]
Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας μας υποδέχθηκε στη νέα του επιχείρηση, μιλώντας γι' αυτή, τα φωτοβολταϊκά με τα οποία επίσης ασχολείται το μπάσκετ και το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή του... τον 8χρονο γιο του

Και το όνομα αυτού "Pale!"...

Έτσι ονόμασε το καφέ της συμβολής των οδών Ιάσονοςκαι Κουμουνδούρου, στο κέντρο του Βόλου, το οποίο άνοιξε μαζί με την αδερφή του, ως σημείο αναφοράς και συνάντησης με τους φίλους που εδώ και χρόνια είχε χαθεί, ο πρώην Διεθνής μας μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης.

Το e-Volos.gr εντόπισε τον Παναγιώτη και εκείνος, ως μοναδικός οικοδεσπότης, μας καλωσόρισε στο "Pale!", μιλώντας μας, τόσο για το νέο του εγχείρημα, ο τιμοκατάλογος του οποίου είναι πραγματικά στο πνεύμα της εποχής αλλά και για την μονάδα φωτοβολταϊκών που διατηρεί επίσης με την αδερφή του, όσο και το μπάσκετ αλλά και το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή του..., που δεν είναι άλλο από τον 8χρονο γιο του, ο οποίος ήδη ασχολείται με τον αθλητισμό.


Διαμένοντας μόνιμα πλέον στον Βόλο, ο Παναγιώτης Λιαδέλης, περνάει τις περισσότερες ώρες της μέρας του στο "Pale!", στο οποίο κυριαρχεί διακοσμητικά το ξύλο, το οποίο του αρέσει ιδιαίτερα όπως μας εκμυστηρεύτηκε.

Ήρεμος, κατασταλαγμένος και αισιόδοξος για το μέλλον, επιλέγει να μη θυμάται τις παλιές μεγάλες επιτυχίες που του χάρισε το μπάσκετ, το οποίο όπως ο ίδιος επισημαίνει ήταν η ίδια του η ζωή, καθώς όλα αυτά του προκαλούν κατάθλιψη, όπως είπε χαριτολογώντας και προτιμάει να κοιτάει μπροστά, χωρίς στιγμή όμως να μην δείχνει το πόσο χαζόμπαμπας είναι και αισθάνεται.

Το σημαντικότερο απόκτημα της ζωής του Παναγιώτη Λιαδέλη δεν είναι άλλο από τον 8χρονο Βαγγέλη, ο οποίος μάλιστα του μοιάζει ιδιαίτερα και ασχολείται ήδη με τον αθλητισμό.

Με το όνειρα του να παίρνουν σάρκα και οστά, την οικογένεια του στήριγμα σε όλα και γεμάτος από επαγγελματικές επιτυχίες, χωρίς απωθημένα, το μόνο που εύχεται για την ζωή του... είναι καλές στιγμές, περιμένοντάς μας όλους στο "Pale!", να δοκιμάσουμε την άριστη ποιότητα των προϊοντών του, το απίστευτο service των συνεργατών του και την ιδιαίτερη αίσθηση που προκαλούν οι διακοσμητικές του επιλογές.

ΔΕΙΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ την συζήτησή μας με τον Παναγιώτη Λιαδέλη on camera του e-Volos.gr:
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ