2012-07-06 07:30:06
Φωτογραφία για Έρχεται ο Γκουλάν
Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί ο Σέρβος άσος που έμεινε ελεύθερος από την Φιορεντίνα, Νίκολα Γκουλάν. Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και πετάει για Αυστρία να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώνονται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος Σέρβος Νίκολα Γκουλάν ετοιμάζει βαλίτσες και μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται στην Αθήνα.

Επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού δεν έχει υπάρξει ακόμη, ωστόσο, ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα, και ακολούθως να βρεθεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή των νταμπλούχων και να γνωριστεί με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σημειώνεται πως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρο πως ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους, αφού για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο παίκτης θα βρεθεί στην προετοιμασία για να δοκιμαστεί από τον Πορτογάλο τεχνικό ή αν η διοίκηση έχει αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματά του.


Και αυτό γιατί μπορεί ο ελεύθερος από την Φιορεντίνα Γκουλάν να προέρχεται από το Καμπιονάτο και μέχρι πριν λίγα χρόνια να ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Σέρβικου ποδοσφαίρου, όμως οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοί (κοιλιακούς, προσαγωγούς και μια θλάση στον τετρακέφαλο τον Μάρτιο) δεν του επέτρεψαν να συμπληρώσει πάνω από μία αγωνιστική την τελευταία σεζόν.

Πάντως, ο 23χρονος παίκτης αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, ενώ έχει πάρει και αρκετές ευκαιρίες αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού μέσου, και οι πληροφορίες από το Βελιγράδι τονίζουν ότι σε αυτή τη θέση θέλει να τον τσεκάρει ο Ζαρντίμ στην Αυστρία.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ