2012-07-06 09:10:50
Φωτογραφία για «ΠΕΤΑΞΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ... ΓΚΟΥΛΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Μαζί με τον Σέρβπ Νίκολα Γκουλάν αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", έδωσαν πρωί πρωί το ραντεβού τους καθώς συγκεντρώθηκαν στις 7:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και από εκεί ξεκίνησαν όλοι μαζί για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν κάποια δήλωση όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο και πέρασαν κατευθείαν στην αίθουσα αναχωρήσεων. Κάποιοι άλλοι όπως οι Μανωλάς, Βλαχοδήμος και Πάντελιτς προτίμησαν αρχικά να πάρουν τον καφέ τους.

Όταν τους αντιλήφθηκε ο κόσμος που ήταν στο αεροδρόμιο και κυρίως κάποιοι πιτσιρικάδες, έγιναν αντικείμενο λατρείας ενώ τους ζητήθηκε όπως είναι φυσικό να υπογράψουν και κάποια αυτόγραφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν όλοι μαζί.

Ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ πέρασε στην αίθουσα αναχωρήσεων συνοδευόμενος από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ένας γνώριμος από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.


Μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Νίκολα Γκουλάν (αριστερά στη φωτό), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κιέβο και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους. Ο 23χρονος Σέρβος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και προτάθηκε από τους μάνατζερ του Μάρκο Πάντελιτς.

Η αποστολή θα φτάσει αρχικά στο Μόναχο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Άχενκιρχ της Αυστρίας. Το Άχενκιρχ είναι ένα θέρετρο που βρίσκεται σε υψόμετρο 930 μέτρων και συνορεύει με τη Γερμανία. Η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ