2012-07-06 20:54:30
Φωτογραφία για Την αποθέωση από 1.500 οπαδούς της Μποταφόγκο γνώρισε ο Κλάρενς Ζέεντορφ
Την αποθέωση από 1.500 οπαδούς της Μποταφόγκο γνώρισε ο Κλάρενς Ζέεντορφ με το που πάτησε το πόδι του στο Ριο Ντε Ζανέιρο. Το Σάββατο η επίσημη παρουσίαση του Ολλανδού

Τις πρώτες εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του από τους φίλους της νέας του ομάδας είχε την ευκαιρία να ζήσει την Παρασκευή (6/7) ο Κλάρενς Ζέεντορφ.

Ο 36άχρονος Ολλανδός έφτασε στο αεροδρόμιο του Ρίο Ντε Ζανέιρο, εκεί όπου τον περίμεναν περίπου 1.500 οπαδοί της Μποταφόγκο, με τον ενθουσιασμό για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους να είναι τεράστιος.

Ο τρις φορές πρωταθλητής Ευρώπης εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο φορώντας τζιν και μαύρο σακάκι, ενώ φρόντισε να ξεπληρώσει τους οπαδούς για την υποδοχή που του επεφύλαξαν μοιράζοντας αμέτρητα χαμόγελα και ποζάροντας με την ασπρόμαυρη σημαία του συλλόγου.

Στην περίπτωση πάντως του πρώην άσου της Μίλαν ισχύει το "ες αύριο τα σπουδαία" καθώς η επίσημη παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (7/7) στο στάδιο "Engenhao".

Σε αυτήν αναμένεται να παραστεί ο 80χρονος Μάριο Ζαγκάλο, ο οποίος έχει τιμήσει τα χρώματα της Μποταφόγκο ως παίκτης και ως προπονητής (αλλά και προπονητής της μεγάλης Βραζιλίας του '70 στο Μεξικό), ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των βραζιλιάνικων ΜΜΕ θα υπάρχει πάνω από 40.000 κόσμος για να αποθεώσει το νέο αστέρι της ομάδας του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ