2012-07-06 20:59:39
Φωτογραφία για ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΤΟΥ... ΜΟΝΙΜΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ 1-4 Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ
Με τη νίκη της (4-1) επί της Εσθονίας, η Εθνική Νέων διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η οποία με 2 γκολ του ερυθρόλευκου Διαμάντάκου και από ένα των Κατίδης και Φουρλάνου, είναι πλέον πολύ κοντά και στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας.

Η επιστροφή στην ενδεκάδα του Σταφυλίδη και Κουρμπέλη χάρισε περισσότερη ομοιογένεια κάτι που φάνηκε από το πρώτο, κιόλας, ημίχρονο.

Οι Νέοι της Ελλάδας πίεσαν την αντίπαλό τους, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το κρίσιμο πρώτο γκολ το οποίο τελικά ήρθε από τον αρχηγό της ομάδας Κατίδη στο 43'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα έπαιξε με περισσότερη άνεση και λιγότερο άγχος αφού το 1-0 χάρισε αυτοπεποίθηση και στο 55' ομάδα σκόραρε για δεύτερη φορά με κεφαλιά του Φουρλάνου. Κάπου εκεί το παιχνίδι κρίθηκε αφού οι οικοδεσπότες Εσθονοί δεν φαίνονταν ικανοί για την ανατροπή.


Ο Τσάνας πάντως, πήρε τα μέτρα του και φρέσκαρε την ομάδα του με τους Μαρινάκη, Ρουγκάλα και Μπακασέτα. Το 3-0 διαμόρφωσε ο μόνιμος πλέον σκόρερ της ομάδας, ο φορ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Διαμαντάκος, στο 85' πριν μειώσει στο 90' ο Λούιγκεντ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Διαμαντάκος στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις

Εσθονία: Γκούρνικ, Κούκεμπαλ, Ίνγκερμαν, Μετς, Πικ, Κλέμερ (62' Μέτσα), Άνιερ, Ράουντσεπ, Λέπιστου (53' Ράτελ), Λούιγκεντ, Κάσε (46' Γκαβρίλοφ)

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης (46' Λυκογιάννης), Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (61' Ρουγκάλας), Μαυρίας, Φουρλάνος (69' Μπακασέτας), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ