2012-07-06 21:42:49
Φωτογραφία για Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πριν λίγο η φωτιά στον Βράχο Πρέβεζας
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πριν λίγη ώρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα στην ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας ακριβώς στο τούνελ του Βράχου.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pamepreveza.gr αιτία της φωτιάς ήταν ένα σκασμένο λάστιχο, το οποίο έφυγε από τρέιλερ που έσερνε ι.χ., και ενώ είχε πιάσει φωτιά σταμάτησε στην άκρη του δρόμου στα ξερόχορτα απ όπου και ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Ο δυνατός άνεμος που έπνεε στην περιοχή δεν άργησε να κάνει την φωτιά να πάρει μεγάλες διαστάσεις Στο σημείο της φωτιάς έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα από Πάργα, Ηγουμενίτσα, Φιλιππιάδα, Άρτα και Θεσπρωτικό ενώ από την Πρέβεζα από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν 5 οχήματα με 10 άντρες.

Στο σημείο επίσης της φωτιάς βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Ηπείρου.

Η φωτιά έκαψε περίπου 30 στρέμματα δάσους καθώς και αρκετά ελαιόδενδρα.

Λίγο μετά τις 19:00 ο Υποπυραγός Μπόμπορης Κωνσταντίνος ο οποίος υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με εγκαύματα 1ου βαθμού στο χέρι, στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.


Στο σημείο θα παραμείνουν όλο το βράδυ οχήματα της πυροσβεστικής για να αποτρέψουν τον κίνδυνο πιθανής αναζωπύρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθη ο οδηγός του οχήματος που από το σπάσιμο του άξονα του τρέιλερ που έσερνε πήρε φωτιά η μια ρόδα που κατέληξε στα χόρτα και ξεκίνησε η φωτιά.

Προανάκριση όπως είναι φυσικό διεξάγει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video στο pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ