2012-07-06 21:36:51
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΓΚΟΥΛΑΝ!
Ο Νικολά Γκούλαν είναι ένα βήμα από το ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό και το "gazzetta.gr" με την συμβολή του δημοσιογράφου της Mondo, Ράντε Γιάκσατς, από την Σερβία τον... ακτινογραφεί.

«Τον παίκτη αυτόν τον θυμάμαι από πιτσιρικά. Ήταν τότε ένα ήσυχο, καλό και πολύ εργατικό παιδί. Δούλευε σκληρά και προσπαθούσε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Γενικά είναι και χαμηλών τόνων άνθρωπος και εξαιρετικός χαρακτήρας. Παικτικά έχει την δυνατότητα να βοηθά και αμυντικά αλλά και στο κέντρο», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Από αγωνιστικής πλευράς όμως τι γίνεται; «Δεν είναι τόσο δυνατός, ούτε μπορείς να πει ότι είναι τρομερά γρήγορος. Είναι όμως ένας ιδιαίτερα έξυπνος παίκτης με σωστή αντίληψη, καλή πάσα και οργανωτικές ικανότητες. Αμυντικά είναι σταθερός και αξιόπιστος και δεν κάνει εύκολα το λάθος».

Στάθηκε βέβαια στο γεγονός ότι στην Ιταλία δεν... έπιασε: «Στην Ιταλία δεν αγωνίστηκε τόσο πολύ. Αυτό βέβαια δεν είχε να κάνει μόνο με τους τραυματισμούς του. Είναι πάντως δουλευταράς και δεν δημιουργεί προβλήματα».

Όσο για το εάν μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό μας τόνισε: «Δεν θέλω να κάνω μία τέτοια εκτίμηση αυτήν την στιγμή. Είναι δύσκολο γιατί είναι συνδυασμός συγκυρίων. Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ