2012-07-07 01:01:07
Φωτογραφία για ΜΕΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ... ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΚΟΥΛΑΝ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο νεαρός Σέρβος , Νικόλα Γκουλάν, φάνηκε επηρεασμένος από τα τρία ταξίδια (δύο αεροπορικώς και ένα οδικώς) που έκανε σε διάστημα 24 ωρών, όπως αναφερει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Από την Φιορεντίνα και την Κιέβο, τη Φλωρεντία και τη Βερόνα, στο Λιμάνι, τον Ολυμπιακό και τα τρία ταξίδια σε διάστημα 24 ωρών. Ο Νίκολα Γκουλάν πήρε μέρος στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, χωρίς να δείξει πολλά.

Δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που ήθελε ό ίδιος, αλλά και όσοι εισηγήθηκαν να δοκιμαστεί. Ο νεαρός Σέρβος είναι ένας κλασικός αριστεροπόδαρος παίκτης. Υποτίθεται ότι είναι αριστερός μπακ, ο ίδιος δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία ότι μπορεί να παίξει μέσα αριστερά, αλλα και στο κέντρο.

Η επιβεβαίωση ήρθε από την επιλογή του Ζαρντίμ, να τον χρησιμοποιήσει σε ένα ρόλο μέσα αριστερά σε ένα κατά κάποιο τρόπο 4-3-3, με τον Σουμπίνιο και τον Τάτο δίπλα του. Του έλλειπε η φρεσκάδα και η ενέργεια, κάτι που φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό αφού έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή σχεδόν τα χαράματα ξύπνησε για να πάει στο αεροδρόμιο για να κάνει ένα ταξίδι με αεροπλάνο ως το Μόναχο και από κει οδικώς στο Άκενκιρχ, όπου έγινε η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.


Φυσικά δεν γίνεται μπορεί να να κριθεί από την πρώτη μέρα, κάτι που αναμένεται όμως να γίνει στη συνέχεια Τελειώνοντας το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό που είναι ευλογία. Υπάρχουν πολλοί αριστεροπόδαροι. Συνήθως σε ένα ρόστερ 20 με 25 παίκτες ζήτημα είναι να υπάρχουν τρεις τέσσερις αριστεροπόδαροι. Αυτή τη στιγμή, όμως, η ομάδα έχει πολλούς που κλωτσάνε με το αριστερό....
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ