2012-07-07 07:19:03
Φωτογραφία για «Να κλείσουμε τη διαφορά»
Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, ωστόσο ο Ισπανός τόνισε πως προτεραιότητα της ομάδας δεν είναι να παίρνουν βαθμούς, αλλά να βελτιώσουν την F2012.

Ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής παραδέχτηκε πως υπάρχουν πιο γρήγορα μονοθέσια από τη Ferrari, ωστόσο παραδέχτηκε πως οι μηχανικοί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά τους τελευταίους μήνες.

«Είμαστε χαρούμενοι όσον αφορά στους βαθμούς που έχουμε, γιατί όσον αφορά στην απόδοση υπάρχουν πιο γρήγορα μονοθέσια από το δικό μας. Πρέπει να είμαστε ειλικρινής με τους εαυτούς μας πρέπει να κλείσουμε τη διαφορά με τα άλλα μονοθέσια και πρέπει να γίνει στα επόμενα γκραν πρι αν θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Βρισκόμαστε στον ένατο από τους 20 γύρους, συνεπώς οι βαθμοί είναι σημαντικοί, αλλά όχι η προτεραιότητα μας. Το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε το μονοθέσιο.

Η δουλειά που έχουν κάνει οι μηχανικοί τους τελευταίους τρεις μήνες, είναι πολύ καλή και αυτό είναι πολύ καλό νέο», ήταν τα λόγια του Αλόνσο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ