2012-07-07 07:49:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Επιτυχής η εκδήλωση των ΚΑΠΗ στο θεατράκι
Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και το Τμήμα 3ης Ηλικίας πραγματοποίησε στο θεατράκι της μαρίνας στις 3 Ιουλίου, με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση, με την ενεργή συμμετοχή των μελών και των τριών ΚΑΠΗ της Πάτρας.

Κατά την διάρκεια της πολυπληθούς εκδήλωσης, τα μέλη των ΚΑΠΗ που συμμετείχαν μετέδωσαν την ζωντάνια και την ενέργειά τους στο κοινό που τους παρακολούθησε, αποδεικνύοντας ότι η διάθεση και η δημιουργία δεν σταματούν ποτέ.

Η Χορωδία των ΚΑΠΗ με την καθοδήγηση της μαέστρου Μάγκης Δημογιαννοπούλου απέδωσε τραγούδια γνωστών Ελλήνων Μουσικών όπως το «ένας ουρανός μ’ αστέρια», «ψυχές και σώματα» κλπ., ενώ οι πολυμελείς ομάδες χορού των ΚΑΠΗ με την επιμέλεια του δασκάλου Παναγιώτη Κατσίκη χόρεψαν σε παραδοσιακούς και ευρωπαϊκούς ρυθμούς!

Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού κ. Θεοχάρης Μασσαράς αναφέρθηκε στη σημαντική δουλειά που γίνεται και στα τρία ΚΑΠΗ και το πόσο σπουδαίο είναι να ενισχυθούν και να υποστηριχθούν δράσεις που αφορούν την Τρίτη Ηλικία, ενώ ο προϊστάμενος του Τμήματος 3ης Ηλικίας/ΚΑΠΗ Γιώργος Κολοκυθάς τόνισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ΚΑΠΗ στην πολύπλευρη στήριξη των 60 + συνανθρώπων μας ειδικά όταν δοκιμάζονται οικονομικά και ψυχικά από τη κρίση της εποχής μας. Μεταξύ άλλων παρούσα στην εκδήλωση ήταν το μέλος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού Ελένη Γκανά.
thebest.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ