2012-07-07 15:07:37
Φωτογραφία για ΝΑΝΙ: Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Στην αποκάλυψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να εκτελέσει το τελευταίο από τα πέντε πέναλτι που θα είχε στη διάθεση της η εθνική Πορτογαλίας προέβη ο Νάνι, μιλώντας στην εφημερίδα «Times of India», όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr"

«Ο Κριστιάνο ζήτησε το τελευταίο πέναλτι. Είπα στον προπονητή μου θα αποδεχθώ οπουδήποτε εισήγηση. Δεν υπήρχε πρόβλημα για μένα», τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάνι στην εφημερίδα «Times of India»:

Για το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εκτέλεσε πέναλτι στη διαδικασία που ακολούθησε τον ημιτελικό της διοργάνωσης

«Δεν νομίζω ότι υπήρξε οποιαδήποτε αμφισβήτηση ή τυχόν λάθος. Ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) ζήτησε το τελευταίο πέναλτι. Είπα στον προπονητή μου θα αποδεχθώ οπουδήποτε εισήγηση. Δεν υπήρχε πρόβλημα για μένα, γιατί στα πέναλτι όλα σχετίζονται με την τύχη και δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό τον τρόπο».


Για τον αποκλεισμό από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης

«Αποχωρήσαμε από το τουρνουά απογοητευμένοι, επειδή φτάσαμε αρκετά κοντά, αλλά μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που κάναμε σε αυτό το σημείο. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δείξαμε πως διαθέτουμε ποιότητα. Στο τέλος η Ισπανία είχε απλά περισσότερη τύχη σε σχέση με εμάς, επειδή όταν πρόκειται για πέναλτι όλα βασίζονται στην τύχη. Είμαστε στεναχωρημένοι επειδή αξίζαμε να είμαστε στον τελικό, αλλά αποκλειστήκαμε με το κεφάλι ψηλά»

Για τις συζητήσεις που έχει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του

«Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια που βρίσκομαι εδώ έχω κατακτήσει όλους τους τίτλους. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και αυτό είναι σημαντικό. Ο ατζέντης μου διαπραγματεύεται και θα δούμε τι θα συμβεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ