2012-07-07 15:55:25
Φωτογραφία για «ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΣ»
Ένα από θέματα που... «καίνε» τον μπασκετικό Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν είναι η παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος περιμένει την πρόταση των Νικς.

Ο διεθνής φόργουορντ βέβαια δήλωσε από το Καράκας ότι θέλει να παραμείνει στους ερυθρόλευκους και πιθανόν να υπάρξει σύντομα η νέα προσέγγιση από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων. Τα νέα φαίνεται πως έφτασαν γρήγορα στις ΗΠΑ που θεωρούν -πλέον- δύσκολη τη μετακίνησή του στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το «theknickswall» που παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα των Νικς, ο Γιώργος Πρίντεζης είναι δύσκολο να αποδεχθεί την -πιθανή- πρόταση από την ομάδα του ΝΒΑ, γιατί «Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι free agent αλλά δεν πρόκειται να δουλέψει με τους Νικς στο σάμερ λιγκ εξαιτίας της Εθνικής Ελλάδας. Δυστυχώς, από τη στιγμή που ήταν επιλογή στον δεύτερο γύρο δεν μπορεί να του δοθεί εξαίρεση, κάτι που ισχύει μόνο για τις επιλογές του πρώτου γύρου» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:


«Αυτή τη στιγμή οι Νικς έχουν ξεπεράσει το όριο στο σάλαρι καπ και δεν μπορούν να του δώσουν καλύτερο συμβόλαιο από το μίνιμουμ των βετεράνων. Τά χρήματα ανέρχονται στα 470.000 δολάρια, σαφώς πιο λίγα από τα 1,48 εκατομμύρια δολάρια που πήρε την τελευταία σεζόν (μαζί με την αποζημίωση της Μάλαγα)».

Και κατέληξε: «Θεωρείται δύσκολο να υπογράψει με αυτό το ποσό. Εκτός των άλλων έχει κερδίσει τον σεβασμό στην Ευρώπη και θα έχει καλύτερες προτάσεις στα χέρια του. Δυστυχώς όπως φαίνεται είναι δύσκολο για τους Νικς να σηκώσουν το συμβόλαιο του Πρίντεζη».

Στο ίδιο άρθρο φιλοξενείται και η επιλογή των Νικς στο νούμερο 48 του φετινού ντραφτ, ο Κώστας Παπανικολάου, με τον τίτλο να είναι κοινός... «Οι Έλληνες των Νικς»!

Σε μια ψηφοφορία που έχουν διοργανώσει για τους οπαδούς της ομάδας με το ερώτημα «είστε ευχαριστημένοι από την επιλογή του Παπανικολάου;» οι απαντήσεις είναι ισορροπημένες, πλην όμως... αρνητικές. Το 56% λέει όχι, ενώ το 44% συμφωνεί με αυτήν την επιλογή.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά τον 22χρονο φόργουορντ αναφέρει ότι «έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό και φυσικά δεν θα πάρει μέρος στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας. Παρόλα αυτά είναι διαθέσιμος με τη καταβολή buy out μετά τη σεζόν 2012-2013. Σε περίπτωση που οι Νικς θελήσουν να τον αποκτήσουν το επόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να πληρώσουν 550.000 δολάρια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ