2012-07-07 15:53:04
Φωτογραφία για Γκέι φήμες στο Hollywood: το κανελώνουν το ριζόγαλο;
Μπορεί ο Tom Cruise να ζει το δράμα του, καθώς δεν το περίμενε το διαζύγιο από την πρώην Katie Holmes, αλλά οι φήμες οργιάζουν πως το διάσημο αγόρι την «καίει τη βάτα». Πού να αντέξει και η πρώην, έκανε την επανάστασή της και να το χαμόγελο εμφανίστηκε ξανά στα χείλη της. Βέβαια, οι γκέι φήμες δε στοιχειώνουν μόνο το βαρύ όνομα του κυρίου Cruise, αλλά και άλλους αστέρες του Hollywood, που το αντιμετώπισαν ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο Hugh Jackman τραγουδάει, χορεύει και παίζει με τον ίδιο ακαταμάχητο τρόπο. Τόσο καλός είναι δε ο star της μεγάλης οθόνης που βιάστηκαν να τον πουν ομοφυλόφιλο. «Είναι τραγικό το ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να κουτσομπολεύουν τις ζωές των άλλων», είπε γελώντας η γυναίκα του Deborra-Lee Furness κλείνοντας τα κακόβουλα στόματα.

Μετά από τρεις γάμους με διάσημες κυρίες του θεάματος και πολλές ακόμα κατακτήσεις, ο Tom Cruise είναι ακόμα αντικείμενο αμέτρητων σχολίων σχετικά με τη σεξουαλικότητα του
. Μάλιστα, τέτοια είναι η εμμονή του κόσμου με τον κύριο Cruise που ο ίδιος αναγκάστηκε να μηνύσει έναν porn star και έναν εκδότη που υποστήριζαν πως μπορούν να αποδείξουν την ομοφυλοφιλία του. Τελικά, ο ένας αναγκάστηκε να τον αποζημιώσει για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $100 εκατομμυρίων ενώ ο άλλος βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Δεν είμαι ούτε λίγο λεσβία και με ενοχλεί πολύ αυτή η φήμη γιατί πρώτον πολύς κόσμος πιστεύει πως λέω ψέματα και δεύτερον γιατί εάν είμουν δε θα το έκρυβα», απαντάει η Oprah Winfrey στις φήμες περί ομοφυλοφιλίας και εμείς την πιστεύουμε.

Όταν το περιοδικό Esquire δημοσίευσε το κείμενο από μία ιστοσελίδα που αναφερόταν στον George Clooney ως «gay, gay, gay,», ο ίδιος απάντησε πως τα δύο gay είναι εντάξει, αλλά το τρίτο παραπάει. Μάλιστα, ο φίλος του Manuele Malenotti δήλωσε πως ο κολλητός του είναι άντρας με τα όλα του απλώς δε θέλει να ξαναπαντρευτεί, ούτε να κάνει παδιά.

Δεν ξέρουμε εάν τους πιστεύετε, πάντως είτε το αρνηθούν είτε όχι οι φήμες θα συνεχίσουν να υπάρχουν γιατί πολύ απλά πουλάνε.
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ