2012-07-07 19:24:15
Φωτογραφία για Συνελήφθη για χρέη ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα
Ελεύθερος αφέθηκε από τον Εισαγγελέα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γιώργος Χριστοβασίλης, που συνελήφθη τα ξημερώματα για οφειλές προς το Δημόσιο. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος την Τρίτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο κ. Χριστοβασίλης στις 2.30 σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθη στα Γιάννινα, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί Εισαγγελική παραγγελία, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού χρηματικού ποσού 187.120,36 €. Τα χρέη δεν αφορούν την επιχειρηματική του δραστηριότητα, αλλά την ΠΑΕ.

Από κύκλους του κ. Χριστοβασίλη επισημαίνεται ότι το χρέος είναι προς την Εφορεία Σταδίου και στο μεγαλύτερο μέρος αφορά την προηγούμενη διοίκηση, ενώ υπάρχει εντολή από τον ΓΓΑ να συμψηφισθεί η οφειλή με τα χρήματα που έχει δώσει η σημερινή διοίκηση για έργα στους "Ζωσιμάδες".

Αυτό, πάντως, που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι η σύλληψη του κ. Χριστοβασίλη έγινε σε δημόσιο χώρο στις 2.30 τα ξημερώματα και λίγες ώρες πριν τον αγιασμό της ομάδας το απόγευμα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.

Πηγή: epirusonline
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ