2012-07-07 19:54:04
Φωτογραφία για Δροσιστείτε με λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα
Μπορεί ο υδράργυρος να ανεβαίνει επικίνδυνα, οι τσέπες πολλών Ελλήνων όμως είναι άδειες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταβάλλουν το αντίτιμο έστω για μικρές ανάσες δροσιάς σε πισίνες ή οργανωμένες παραλίες.

Ωστόσο, μικροί και μεγάλοι μπορούν να αναζητήσουν φτηνές λύσεις σε δημοτικά κολυμβητήρια, ειδικά όσοι δεν θα καταφέρουν να πάνε φέτος διακοπές και θα χρειαστεί να περάσουν ολόκληρο το καλοκαίρι στα αστικά κέντρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελέυθερου Τύπου, δημοτικά κολυμβητήρια λειτουργούν σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας και το αντίτιμο για μερικές βουτιές είναι πολύ χαμηλότερο από ότι είναι για πισίνες ξενοδοχείων, ιδιωτικά κλαμπ ή αθλητικά κέντρα. ..

Τόσο στην Αττική, όσο και στην περιφέρεια, το μηνιαίο κόστος εισόδου στις πισίνες για τους δημότες κυμαίνεται ανάμεσα στα 20 και τα 40 ευρώ, στοιχίζοντας ουσιαστικά λιγότερο από ένα ευρώ την ημέρα, την ώρα η ημερήσια επίσκεψη στην πισίνα ενός ξενοδοχείου της περιφέρειας ξεκινάει από τα 10 ευρώ το άτομο. Στην Αθήνα ωστόσο το αντίτιμο είναι υψηλότερο και, πολλές φορές, αγγίζει ακόμα και τα 50 ευρώ για τους ενηλίκους και τα 40 ευρώ για τα παιδιά.


Κολυμβητήρια στην Αττική:

-Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης

-Κολυμβητήριο Πανελληνίου

-Κολυμβητήριο Γουδή

-Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου

-Εθνικό κολυμβητήριο Γλυφάδας

-Κολυμβητήριο Πεντέλης

-Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

-Κολυμβητήριο Χαλανδρίου

-Κολυμβητήριο Πολιτείας

-Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης

- Κολυμβητήριο Αμαρουσίου

-Κολυμβητήριο Νέου Ηρακλείου

-Κολυμβητήριο Νέου Ψυχικού
radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ