2012-07-07 21:44:55
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΑΛΛΑ...
Στη Ρωσία επιμένουν πως η Ρουμπίν Καζάν, μετά την απόκτηση του Μαρκάνο, έχει βάλει στο στόχαστρό της ακόμα έναν παίκτη που αντιμετώπισε πέρυσι στγώνες της με τον Ολυμπιακό στο Europa League, τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Μάλιστα, κάθε μέρα γράφονται και ποσά στον Τύπο, με τα νούμερα να έχουν αγγίξει ως και τα 5 εκ. ευρώ! Στον Ολυμπιακό, πάντως, για την ώρα δεν ασχολούνται, από την στιγμή που δεν υπάρχει τίποα επίσημο.

Ο Αλγερινός φορ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί χωρίς να φέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας και αν το ποσά φτάνουν τα 5 εκ. ευρώ που λένε οι Ρώσοι, τότε θα το συζητήσουν.

Άλλωστε τα χρήματα είναι αρκετά, από τη στιγμή άλλωσε που ο Τζιμπούρ είναι ένας παίκτης που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ πριν από 1,5 χρόνο και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, οπότε αποκλείεται τον Γενάρη να φέρει τόσο βαριά πρόταση.

Για τον ίδιο τον παίκτη, βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για ευκαιρία ζωής, έστω κι αν ένα πανάκριβο συμβόλαιο στα 28 του χρόνια θα του εξασφαλίσει το μέλλον του, ενώ παράλληλα αν δεν του αρέσει στη Ρωσία, σε 2-3 χρόνια, στα 30-31, θα μπορεί και πάλι να επιστρέψει σε πιο θερμά κλίματα, έχοντας ακόμα μπροστά του τα χρόνια για ένα καλό συμβόλαιο.

Φυσικά όλα εξαρτώνται αρχικά από το να έρθει η πρόταση και κατά δεύτερον αν θα δεχτούν Τζιμπούρ και Ολυμπιακός κάτι τέτοιο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ