2012-03-15 18:10:03
Φωτογραφία για «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια της ΔΗ.ΣΥ. στην Κρήτη
Στο Ηράκλειο της Κρήτης κατεβαίνει από αύριο και για τρεις ημέρες η Ντόρα Μπακογιάννη με στόχο να συζητήσει από κοντά με παραγωγικούς φορείς του νομού... αλλά και στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr σε αυτή την επίσκεψή της κας Μπακογιάννη στη Μεγαλόνησο, θα «κλειδώσουν» κατά 70% με 80% τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις ερχόμενες εκλογές.

Τη Ντόρα Μπακογιάννη θα συνοδεύσει ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης ενώ το πρόγραμμά της περιλαμβάνει και συνέντευξη τύπου αύριο στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Εν τω μεταξύ χθες η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας παρέστη σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για τον καρκίνο του μαστού.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Μάγδα Τσέγκου και την παρακολούθησε κοινό μεγαλύτερο των 1.000 ατόμων.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στο σχεδιασμό της κας Μπακογιάννη είναι να πραγματοποιηθούν ανάλογες τέτοιες θεματικές εκδηλώσεις μέχρι τις εκλογές.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ