2012-07-16 11:22:02
Φωτογραφία για ΠΑΡΤΙ ΜΕ 10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ! (PHOTOS)
Ο Λιούις Χάμιλτον εκμεταλλεύτηκε στο… έπακρο το ρεπό αυτής της εβδομάδας διοργανώνοντας πάρτι για εκείνον και τους φίλους του σε ξενοδοχείο του Λονδίνου με καλεσμένες δέκα γυναίκες!

Φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο από τα σκανδαλοθηρικά έντυπα στην Αγγλία!

Το πάρτι που έγινε την Τρίτη (10/7) στο ξενοδοχείο του Λονδίνου «May Fair» τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες... γύρω στις πέντε τα ξημερώματα!

Στο πάρτι ήταν και ο Αμερικάνος ράπερ Ζερμέιν Λαμάρ Κόουλ, φίλος του πιλότου της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει επανασυνδεθεί με την τραγουδίστρια Νικόλ Σέρτσινγκερ, για να διασώσουν την σχέση τους.

Δύο από τις κοπέλες που ήταν καλεσμένες αποκάλυψαν στην «Sun», ότι ο 27χρονος πιλότος περνούσε πολύ καλά στο πάρτι και έριχνε σαμπάνια στους τοίχους του δωματίου!

«Ήταν μεγάλο το δωμάτιο, υπήρχε μία κουζίνα, δύο μπάνια, και ένα τεράστιο σαλόνι. Πολλοί ήταν εκείνοι που χαλάρωναν στο σαλόνι και κάποιοι κάπνιζαν στο μπαλκόνι», τόνισε μια από τις καλεσμένες, θέλοντας να περιγράψει την όλη ατμόσφαιρα.


Φυσικά το όλο σκηνικό δεν γινόταν να μην το μάθει και η Νικόλ Σέρτσινγκερ. Η σέξι τραγουδίστρια και πρώην μέλος του συγκροτήματος των «Pussycat Dolls», πήγε στο Λονδίνο το Σάββατο (14/7), προκειμένου να συναντήσει τον Χάμιλτον και να συζητήσουν για το πάρτι και την σχέση τους, αλλά και την φωτογραφία που τον δείχνει να φιλάει μία παλιά του φίλη την Φρίντα Σαρπ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πάντως ο ίδιος ο Χάμιλτον φρόντισε να δώσει άμεσα την απάντηση του μέσω ενός μηνύματος στο twitter του... «η Φρίντα είναι σαν αδερφή μου, μία καλή σύντροφος για εμένα και τη Νικόλ. Δεν μπορείς να πεις αντίο σε δύο φίλους, χωρίς να δουν κάποιο μυστηριώδες φιλί».

Παράλληλα από το περιβάλλον της 34χρονης τραγουδίστριας αναφέρεται ότι η Νικόλ... «ήταν πολύ αναστατωμένη που ο Λιούς εξέθεσε έτσι τον εαυτό του, γνωρίζοντας το τι θα πει ο κόσμος», όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail.

Ακόμα το δημοσίευμα αναφέρει ότι φίλος της Σέρτσινγκερ, σχολίασε ότι η τραγουδίστρια δεν ξέρει εάν η σχέση τους έχει μέλλον!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ