2012-07-16 11:45:06
Φωτογραφία για Τεστ Νο2 για Ολυμπιακό
Την ευκαιρία να βγάλει ακόμα πιο ασφαλή συμπεράσματα θα έχει ο Ζαρντίμ στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους απέναντι στην Αλάνια Βλαντικαφκάζ (19:00, Novasports1).

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη ρωσική ομάδα στο Σβατς και ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του και κυρίως για εκείνοι που είναι αμφίβολοι στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Στο ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας σε γενικές γραμμές δεν τα πήγαν άσχημα αλλά αυτό το φιλικό θα βοηθήσει τον Ζαρντίμ ακόμα περισσότερο να πάει πιο έτοιμος στο ραντεβού του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο είναι προγραμματισμένο την Τετάρτη (18/7).

Μετά το ρεπό της Κυριακής, η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 (ώρα Ελλάδας). Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν ξεμούδιασμα και τις τελευταίες δοκιμές πριν το δεύτερο φιλικό τους στην Αυστρία με αντίπαλο την Αλάνια.

Σε αυτή την αναμέτρηση αναμένονται αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού από το σύνδεσμό της ομάδα στο Μόναχο. Κάτι τέτοιο άλλωστε, έγινε και στο ματς του Σαββάτου κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία αντιμετωπίζει την σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του ρωσικού πρωταθλήματος.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ