2012-07-16 13:25:10
Φωτογραφία για Να είμαστε σκληρή ομάδα
O Παναγιώτης Γλύκος στο περσινό πρωτάθλημα πήρε αρκετές ευκαιρίες και το ίδιο επιθυμεί να κάνει και φέτος όπως δήλωσε από την Ολλανδία. Αρχικά σχολίασε την περσινή του παρουσία στην ομάδα: « Ήταν μία καλή χρονιά για μένα. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ήταν λίγο περίεργο να πάρω τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Άρχισα να μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία και είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Προσωπικά, επειδή το έχω ξαναζήσει, είναι κάτι πολύ ωραίο. Περί κριτικής, πιστεύω ότι θέλω περισσότερα παιχνίδια για να έχω μία πλήρη κριτική».

Για το αν τον έχει στοιχειώσει το λάθος στο ματς με τον Ατρόμητο: «Δεν έκρινε την παρουσία μου στα επόμενα  παιχνίδια. Οσοι ήταν στο γήπεδο κατάλαβαν τι έγινε σε εκείνη τη φάση, Είχε πολύ δυνατό αέρα, η μπάλα μου έπαιξε πολύ περίεργο παιχνίδι, δεν περίμενα να πάρει τέτοια τροχιά. Όταν σκέφτομαι τη φάση, σκέφτομαι ότι η μπάλα δεν έχει μπει όλη μέσα. Το προσπερνάω όμως»


Για τη δουλειά που γίνεται φέτος: «Από την αρχή ξέραμε ότι είναι καλός. Έχουμε δουλέψει από την πρώτη μέρα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ διαφορετικά, έχουμε διαφορετικές ασκήσεις, Έχουμε ποικιλία και είναι ευχάριστο να πηγαίνουμε στην προπόνηση και να μην ξέρουμε τι θα κάνουμε κάθε φορά. Έχουμε την ανάγκη να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι και οι τέσσερις τερματοφύλακες»

Για την χρονιά που αρχίζει σε λίγες μέρες:  «Αυτό που είναι να κάνω είναι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να κερδίσω την εμπιστοσύνη των προπονητών μου, για να παίξω βασικός».

Για τον ρόλο του τερματοφύλακα στο 4-4-2:«Σίγουρα αυτό φαίνεται και στο φιλικό που αγωνίστηκα. Το 4-4-2 έχει κοντά και τον τερματοφύλακα και το παιχνίδι πρέπει να ξεκινάει από αυτόν. Είναι πολύ καλό για μένα αυτό, μου αρέσει να παίζω με τη μπάλα και να είμαι κοντά στους συμπαίκτες μου».

Για το αν ο κόσμος πρέπει να αισιοδοξεί:: «Έχουμε αρκετούς νεαρούς, αλλά ανταποκρίνονται πολύ καλά και σιγά- σιγά πλαισιώνουν την ομάδα, ώστε νέοι και μεγάλοι να είμαστε μια σκληρή ομάδα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι τα νέα παιδιά που μπαίνουν στην ομάδα, θα χρειαστούν λίγο χρόνο να ανταποκριθούν. Πιστεύω θα το καταλάβει ο κόσμος».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση 1:  «Είναι λίγο νωρίς να   πούμε ποιος θα είναι βασικός. Θα δείξει στην πορεία. Πιο πολύ είναι στα χέρια μας να αποδείξουμε στον προπονητή, ότι υπάρχει ένας σταθερός τερματοφύλακας ή πρέπει να κοιτάξει και τους άλλους που έχει»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ