2012-03-15 20:30:16
Φωτογραφία για Επιτέλους και κάτι θετικό.....BBC: «Going Greek this summer»!
Επιτέλους και ένα θετικό δημοσίευμα για την Ελλάδα!

Το BBC με χθεσινό άρθρο του καλεί τους αναγνώστες του να “γίνουν όλοι Έλληνες το φετινό καλοκαίρι” ( going Greek this summer).

Τον τελευταίο χρόνο ο ελληνικός τουρισμός έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα εξαιτίας των εικόνων από τα επεισόδια  στο κέντρο της Αθήνας, υποστηρίζει ο συντάκτης.

Ωστόσο, τονίζει πως ο τουρισμός είναι η μόνη λύση για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και καλεί τους Βρετανούς να ... επισκεφθούν την Ελλάδα, λέγοντας ότι τα επεισόδια μπορεί να σημειώνονται πολύ κοντά στην Ακρόπολη και στο ιστορικό κέντρο, όμως απέχουν πάρα πολύ από τα ειδυλλιακά νησιά της Ελλάδας.

Επιπλέον κάνει λόγο για τις μεγάλες προσφορές που θα βρει κανείς στη χώρα λόγω της κρίσης. «Μπορείτε να βρείτε δελεαστικά χαμηλές τιμές και προσφορές όπως τέσσερις διανυκτερεύσεις στην τιμή των τριών και πολύ καλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια» αναφέρει.


Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουν οι τουρίστες που θα επισκεφθούν τη χώρα μας σύμφωνα με το BBC είναι οι συνεχείς απεργίες κυρίως των Μ.Μ.Μ. που γίνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ωστόσο το ρεπορτάζ λέει πως και αυτό λύνεται αφού υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το πότε θα γίνουν.

«Η κρίση δεν έχει σημαδέψει τα αξιοθέατα που κάνουν την Ελλάδα έναν από τους είκοσι καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ο ήλιος λάμπει ακόμα, τα νερά είναι κρυστάλλινα και ο ουρανός είναι μπλε! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!», καταλήγει το άρθρο!
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ