2012-07-16 16:52:34
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... Ο ΜΑΓΟΣ «ΖΙΟ» ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΜΑΝΙ! *VIDEOS*
Σαν σήμερα στις 16 Ιουλίου του 1999, ο λαός του Θρύλου, έζησε υποδέχτηκε στο Λιμάνι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του. Το συγκεκριμένο καλοκαίρι μεγάλοι παίκτες ήρθαν στην Ελλάδα για να ντυθούν στα ερυθρόλευκαι και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, αλλά και να διατηρήσει τα κεκτημένα του εντός συνόρων.

Ο κορυφαίος από αυτούς που ήρθαν και μάλιστα σαν σήμερα ήταν ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα, έναντι του ποσού των 3.300.000.000 δρχ.

Ο "Ζιο" ήρθε στην χώρα μας ακριβώς μία μέρα μετά τον Ζλάτκο Ζάχοβιτς, ο οποίος, όμως, δεν κατάφερε ποτέ να γίνει μέρος του Θρύλου Ο «μάγος» αποθεώθηκε από τον ερυθρόλευκο κόσμο στο αεροδρόμιο και η μεταγραφή του προκάλεσε μεγάλο «ντόρο» σ’ όλη την Ευρώπη, καθώς ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μπαρτσελόνα, ο οποίος μετακόμισε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η προσφορά του στον Θρύλο ανεκτίμητη, καθώς στα έξι χρόνια παρουσίας του, το κοντέρ έγραψε 129 συμμετοχές και 61 γκολ και φυσικά το κλασικό στα χείλη των οπαδών...

"ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!"

ΑΦΙΞΗ ΤΖΙΟΒΑΝΙ

THE MAGIC OF LEGEND
top 10 goals
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ