2012-07-16 19:26:03
Φωτογραφία για Κ. Χατζηδάκης: «Κρίσιμοι μήνες ο Ιούλιος και ο Αύγουστος»
«Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το καλοκαίρι. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι κρίσιμοι μήνες για τη δουλειά μας» ανέφερε... ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστής Χατζηδάκης μετά τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Χατζηδάκης απαρίθμησε στον πρωθυπουργό τις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης, τονίζοντας ότι προσπαθούν να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Αυτό, όπως είπε, θα γίνει «με προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, με άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα, με προσπάθεια για να ξεκολλήσει το ΕΣΠΑ και να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα».

«Θα έχουμε και τις επόμενες ημέρες πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις για τα ζητήματα αυτά, σε σχέση με τις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός αναφέρθηκε στα προβλήματα που συνάντησε στο υπουργείο «με το καλημέρα», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, αναφερόμενος στο μείζον θέμα της ρευστότητας αλλά και την «καυτή πατάτα» με τους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητόδρομους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ