2012-07-16 22:05:02
Φωτογραφία για Θυσίες πρωθυπουργών...
@ Καθώς η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε νέες αιματηρές περικοπές κρατικών δαπανών, παροχών και συντάξεων, που θα εντείνουν τη λαϊκή δυσφορία και θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις, ο Αντώνης Σαμαράς αναγκάζεται να προσφύγει στους… βαρόνους των media, ζητώντας υποστήριξη ή τουλάχιστον ανοχή, που θα διευκολύνουν την κυβερνητική προσπάθεια.

@ Τοιουτοτρόπως ο πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ). Τα μέλη του ΔΣ της ΕΙΗΕΑ είναι οι Σταύρος Ψυχάρης (ΤΑ ΝΕΑ), Δημήτρης Ρίζος (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ), Αλέξης Ζαούσης (ΕΣΤΙΑ), Φώτης Μπόμπολας (ΕΘΝΟΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ – GOAL NEWS) και Ειρήνη Αθανασιάδου (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ). Για τους ιδιοκτήτες Μέσων Ενημέρωσης μείζονα θέματα είναι οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες για τις οποίες η τρόικα έχει ζητήσει να δημοπρατούνται, η κατανομή της κρατικής διαφήμισης και η τραπεζική χρηματοδότηση και η στήριξη από το κράτος για τη διατήρηση θέσεων απασχόλησης.

@ Την τελευταία φορά που ο Ψυχάρης είχε επισκεφτεί το Μαξίμου ήταν επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου αλλά τότε είχε μπει κρυφά και από την πίσω πόρτα στο Μέγαρο! Μάλιστα τότε το αφεντικό του ΔΟΛ είχε ασκήσει κριτική και αναρωτιόταν για τους λόγους που υπαγόρευσαν αυτή την κίνηση.

http://pontarisma.gr/?p=7548
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ