2012-07-16 22:06:57
Φωτογραφία για ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ - ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ... ΠΕΛΕΚΑΝΟ!
Οι ημέρες και οι ώρες περνάνε και όσο το ζήτημα του Στράτου Περπέρογλου παραμένει ανοικτό στον Παναθηναϊκό, ολοένα και θα δυσκολεύει το ενδεχόμενο της παραμονής του στους "πράσινους".

Ο διεθνής φόργουορντ παραμένει στις ΗΠΑ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", αλλά προς το παρόν μοιάζει απίθανο να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει… ολίγον πίσω και να διατηρεί στάση αναμονής, ενώ κυκλοφορούν σενάρια βάσει των οποίων ο διεθνής φόργουορντ έχει στα χέρια του δύο πολύ καλές προτάσεις από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αρμάνι και την Γαλατασαράι.

Μάλιστα δεν αποκλείεται μέχρι το Σάββατο που ο μάνατζέρ του θα έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ, να έχει κλείσει οριστικά το θέμα της μεταγραφής του στο εξωτερικό.

Εκτός από το θέμα του Περπέρογλου, στον Παναθηναϊκός μοιάζει μάλλον απίθανη και η παραμονή του Ιαν Βουγιούκα
. Ο διεθνής σέντερ θεωρείται παρελθόν για τους "πράσινους" και θα συνεχίσει την καριέρα του πιθανότατα στο εξωτερικό Οσον αφορα τους... «σίγουρους», τυπικό είναι το θέμα της απόκτησης του Βασίλη Ξανθόπουλου, ενώ είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Λιθουανό Μασιούλις. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα κινηθεί για την απόκτηση Αμερικανού που θα αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5», ενώ θα αναζητήσει κι έναν ακόμη Αμερικανό για τις θέσεις των περιφερειακών…

Επίσης, στα υπόψη υπάρχει και ο Μιχάλης Πελεκάνος, ενώ αντίθετα απομακρύνεται η περίπτωση του νεαρού Γιαννόπουλου που πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι υπό τις οδηγίες του Πεδουλάκη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θυσίες πρωθυπουργών...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θυσίες πρωθυπουργών...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ