2012-07-16 22:41:04
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΤΑΤΟΣ
Πολύ καλύτερος συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο Ανδρέας Τάτος κόντρα στην Αλάνια. Πιο δραστήριος, με μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι, δείχνει ότι αν δουλέψει σωστά σε κάποια σημεία του μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που αγωνίζονται ο Ολυμπιακός.

Ο Τάτος στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Σπάρτακ Μόσχας, έδειξε βαρύς και δεν έπαιρνε αρκετές πρωτοβουλίες. Αντίθετα με την Αλάνια Βλ. ήταν κεφάτος κι έκανε δυο, τρείς καλές ενέργειες.

Ο Ολυμπιακός και στα δυο φιλικά παιχνίδια που έδωσε δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα και να την κυκλοφορήσει. Έτσι έχανε αρκετά εύκολα την κατοχή, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αμυνόμενος, ενώ κάποιες φορές κινδύνευσε κιόλας.

Με τον Τάτο, όμως, σήμερα φάνηκε μια βελτίωση σ’ αυτόν τον τομέα, αφού είναι ένας παίκτης που δίνει σωστές πάσες, κάνει κοντρόλ γκέιμ, ηρεμεί το παιχνίδι, αλλά και βγάζει ωραίες μακρινές μπαλιές.

Αν καταφέρει να αποκτήσει λίγο μεγαλύτερη εκρηκτικότητα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, τότε ενδεχομένως ο Ζαρντίμ θα μπορέσει να ποντάρει σε κάποια ματς και πάνω του.

Άλλωστε ο παίκτης χρειάζεται κι έναν χρόνο προσαρμογής στη νέα του ομάδα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αυτοκτονία της ημέρας...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αυτοκτονία της ημέρας...
Θάλαμος αερίων η Αθήνα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θάλαμος αερίων η Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ