2012-07-16 23:54:46
Φωτογραφία για ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΣΚΑΡΑ ΜΕ ΓΚΡΕΚΟ... ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο πρόεδρος της Πεσκάρα, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ρόμα για την απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο, χωρίς όμως να υπάρχει οριστική συμφωνία ή κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για αυτόν βέβαια είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και έτσι παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός!

Ο Σεμπαστιάνι δεν μίλησε για συμφωνία, ανέφερε πως υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, αν όμως αυτός συμφωνήσει με αυτά που προσφέρει η ομάδα του Πιο συγκεκριμένα, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό περισσότερο για τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος πουλήθηκε στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν ο Γκρέκο.

"Συναντήθηκα με ανθρώπους της Ρόμα για αυτό το παιδί (!), τις επόμενες ημέρες θα αξιολογήσουμε την κατάσταση", τόνισε ο Σεμπαστιάνι για τον 26άχρονο μέσο.

"Έχουμε καλές σχέσεις με τους τζαλορόσι, έχουμε και στο παρελθόν κάνει συμφωνίες και επικοινωνούμε καλά μαζί τους. Υπάρχει πιθανότητα να έρθει στην Πεσκάρα ο Γκρέκο, αλλά θα πρέπει να αποδεκτεί τους όρους μας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ