2012-03-15 21:24:07
Φωτογραφία για Οι υπουργοί «σνόμπαραν» τις γερμανικές αποζημιώσεις
To έλα να δεις και να ακούσεις έγινε σήμερα στη κοινή συνεδρίαση τριών επιτροπών της Βουλής με αντικείμενο τις γερμανικές αποζημιώσεις.Οι αρμόδιοι υπουργοί έλαμψαν διά της απουσίας τους με αποτέλεσμα η συζήτηση να αναβληθεί.

Φαρμάκι έσταξαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για προκλητική στάση που αθετεί στην ουσία την συμφωνία της κυβέρνησης για από κοινού συζήτηση του ζητήματος. Η πρόεδρος της επιτροπής κ. Παπανδρέου εξήγησε ότι από χθες οι υπουργοί Επικρατείας και Οικονομικών είχαν δηλώσει ότι δεν θα παρευρεθούν με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν την ίδια οδό... και οι άλλοι δύο συναρμόδιοι υπουργοί, διευκρινίσεις που ωστόσο δεν ηρέμησαν τα πνεύματα.

Σκανδαλώδη και απαράδεκτη χαρακτήρισαν την στάση των υπουργών οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής σχολιάζοντας πως με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται ότι όλες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν απεμπολήσει αυτή την απαίτηση από τη Γερμανία.


«Κρύβονται από το λαό κρύβονται και από τη βουλή για ένα μείζον πολιτικό ζήτημα» είπαν από τον ΛΑΟΣ οι Μαρκάκης και Βελόπουλος, βαθύτατα προσβεβλημένη δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, επίθεση κατά των δύο μεγάλων κομμάτων τα οποία κατηγόρησε ότι στο Μνημόνιο ΙΙ συνυπέγραψαν την παραίτηση από τις γερμανικές αποζημιώσεις, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος.

Τελικά η αναβληθείσα συζήτηση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, παρουσία ακαδημαϊκών, του Μανώλη Γλέζου και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ