2012-07-17 13:04:45
Φωτογραφία για Έχουν ποιότητα οι πιτσιρικάδες
Με τα καλύτερα λόγια για την νεά φουρνιά ποδοσφαιριστών στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Λίνο:« Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να δημιουργηθεί μία νέα γενιά ποδοσφαιριστών. Η αρχή που τώρα γίνεται θα είναι δύσκολη, αλλά πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να γίνει το πάντρεμα με τους παλιούς. Για να είναι πάντως εδώ αυτοί οι παίκτες, έχουν ποιότητα. Και όπως τους βλέπω, είμαι σίγουρος ότι μπορούν να παίξουν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο».

Για το πώς θα αισθανθεί αν χάσει τη θέση στην ενδεκάδα από κάποιον πιτσιρικά:  «Εγώ, ο Γκαρσία, ο Λάζαρ είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Και να τους βοηθήσουμε, ώστε να έχουν καλή νοοτροπία. Αν κάποιος πάρει τη θέση μου, δεν θα ενοχληθώ. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ατομικά».

 Για το αν μετάνιωσε που ήρθε στην Ελλάδα:«Μου αρέσει γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που με σέβονται. Επειδή δεν είμαι και σε μία ηλικία που εύκολα μπορώ να πάω αλλού, εύχομαι να ανανεώσω και πάλι το συμβόλαιό μου με την ομάδα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι άλλα δύο χρόνια θα παίξω ποδόσφαιρο. Για όλα αυτά σίγουρα δεν μετανιώνω».

Για το αν τον ενοχλεί που η ομάδα δεν πήρε τίτλο: «Σίγουρα. Με τέτοιους παίκτες όπως ο Κοντρέρας και ο Βιεϊρίνια έπρεπε να πάρουμε τίτλο. Φθάσαμε κοντά πριν δύο χρόνια. Ελπίζω φέτος με τους πιο νεαρούς συμπαίκτες...».
 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ