2012-07-17 13:00:06
Φωτογραφία για 2013 BETA EVΟ
Η σειρά EVO έχει αναθεωρηθεί πλήρως για το 2013: νέο πλαίσιο, νέα πλαστικά, βελτιωμένη εργονομία και μεγαλύτερη ευελιξία.

Βελτιώνοντας ότι για χρόνια ήταν το σημείο αναφοράς στo Trial είναι πάντα δύσκολη, αλλά για ακόμα μία φορά ο οίκος της Τοσκάνης έχει καταφέρει να εξελίξει σημαντικά τα μοντέλα EVO του 2013, ξεκινώντας με την εισαγωγή μιας τεχνολογίας που ποτέ δεν έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν σε μοτοσυκλέτες Trial . Οι νέες EVO 2013 είναι στην πραγματικότητα οι πρώτες Trial μοτοσυκλέτες στον κόσμο που χρησιμοποιούν ένα πλαίσιο όπου το κύριο τμήμα του κατασκευάζεται με την μέθοδο του hydroforming (υδρομορφοποίηση) με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτή η τεχνολογία επιτρέπει. Η ευκολία στη συντήρησης, η φιλικότητα στην οδήγηση, και η εργονομία είναι να επίσης τομείς που έχουν βελτιωθεί περαιτέρω για το 2013 γεγονός που ανεβάζει τον πήχη σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο ποιότητας για την οικογένεια EVO.


Η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά το τελευταίο έτος των αγώνων και η συνεχής έρευνα για νέες τεχνικές λύσεις, έχουν οδηγήσει σε ένα εξαιρετικό προϊόν από όποιαδήποτε οπτική γωνία και αν εξετασθεί.

O Donato Miglio, Beta Trial Factory Team Manager, περιγράφει το Evo 2013: ‘Ισχυρό και εύκολο για τους αναβάτες όλων των επιπέδων, η μηχανή είναι εξαιρετικά ευέλικτη με ένα μεγάλο εύρος χρήσεων. Από την πρώτη βόλτα αισθάνεσαι ότι το EVO έγινε για τις ανάγκες σου’.

Το EVO του 2013 είναι λοιπόν, μια εξαιρετική μοτοσικλέτα ικανή να ανταγωνιστεί στα υψηλότερα επίπεδα εθνικών και διεθνών αγώνων ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χομπίστες αναβάτες να ανακαλύψουν πόσο εύκολο είναι στην οδήγηση .

ΠΛΑΙΣΙΟ:

• Νέο πλαίσιο κατασκευασμένο με την μέθοδο hydroforming: η εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας προσδίδει στο πλαίσιο καλύτερα μηχανικά χαρακτηριστικά, μικρότερο βάρος (-250 γραμμάρια), μεγαλύτερη ακαμψία, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ (+ 250ml) και τέλος μοναδική αισθητική. Το κόκκινο χρώμα επαινεί το νέο σχήμα του σκελετού και ενισχύει την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

• Πίσω φτερό: το πίσω φτερό είναι εντελώς νέο, με λεπτό σχεδιασμό, που περιλαμβάνει ένα αφιαρούμενο κάλυμα στην περιοχή του "καθίσματος" για πρόσβαση στο κουτί του φίλτρου αέρα. Αυτό επιτρέπει την επιτάχυνση και απλοποίηση των διαδικασιών ελέγχου και συντήρησης του φίλτρου αέρα.

• Πλευρικά καλύμματα: φτιαγμένα σε ένα τμήμα πλέον, είναι ένα πραγματικό κάλυμμα του ρεζερβουάρ, και ενισχύουν την επιθετική εικόνα του 2013 EVO.

• Στήριγμα: κατασκευασμένο από σφυρήλατο αλουμίνιο, ισχυρότερο στο σχεδιασμό αλλά και πάνω από 100 γραμμάρια ελαφρύτερο. Επίσης, βελτιώνει τη γενική αισθητική της μοτό.

• Πίσω Αμορτισέρ: αναθεωρημένο με νέα εσωτερικά εξαρτήματα κα υδραυλικές ρυθμίσεις, επιτρέπει την πλήρη εκμετάλευση της ευελιξίας του νέου EVO.

• Πιρούνι: νέα ρύθμιση για μια πιο προοδευτική αίσθηση στον μπροστινό τροχό.

• CDI (ηλεκτρονική ανάφλεξη): τοποθετείται κάτω από το πίσω φτερό, είναι πιο ασφαλής και λιγότερο επιρρεπής σε τυχόν βλάβες σε περίπτωση πτώσης.

• Σταθεροποιητής τάσης: βρίσκεται στο πίσω μέρος του κινητήρα για την απλούστευση του ηλεκτρικού συστήματος.

• Ηλεκτρικό σύστημα: η νέα τοποθέτηση της μονάδας ανάφλεξης και του ρυθμιστή μας επέτρεψε να καθορίσουμε μια νέα διάταξη του ηλεκτρικού συστήματος που έχει εκσυγχρονιστεί και απλοποιηθεί για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερη εμφάνιση.

• Διακόπτες Φώτων και Χαρτογράφησης ανάφλεξης: τοποθετημένοι στο πλάι για την αποφυγή ζημιών.

• Διακόπτης σβησίματος: έχει τοποθετηθεί στο τιμόνι για πρακτικότητα και την ευκολία χρήσης.

• Χρώμα και γραφικά: το πλαίσιο είναι τώρα κόκκινο (για να εμπνεύσει δύναμη και αγωνιστικό συναίσθημα), ενώ τα πλαστικά είναι άσπρο και μαύρο ματ. Τα νέα γραφικά υπογραμμίζουν τα καινοτόμα σχήματα του πλαισίου και των πλαστικών, κλιμακώνοντας έτσι αυτό το racing look των EVO του 2013 **.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ:

• Μύλος ταχυτήτων: Νέος με τροποποιημένο σχήμα που επιτρέπει την ομαλή λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων με μεγαλύτερη ακρίβεια στην οδήγηση.

• CDI: νέα καμπύλη χρονισμού ανάφλεξης που βελτιστοποίεί της παροχής ισχύος και παρέχει μια αίσθηση αμεσοτητας στην οδήγηση. Αυτό επιτρέπει στον αναβάτη να αισθάνονται άνετα σε οποιαδήποτε κατάσταση και σε οποιοδήπουε έδαφος. Όσον αφορά τις επιδόσεις έχει επιτευχθεί αύξηση της ροπήγς χαμηλά με ταυτόχρονη αύξηση της διάρκειας και της ισχύος ψηλά.

Από το τέλος του Ιουλίου, το νέο EVO 2013 θα είναι σταδιακά διαθέσιμο μέσω της επίσημων εισαγωγέων Beta.

**: επίσης για τα EVO 250 / 300 4T MY 2013

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διατροφή για δυνατούς μυς!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διατροφή για δυνατούς μυς!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ