2012-07-17 13:58:42
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΓΙΑ... ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού τελείωσε στο Αχενκιρχ της Αυστρίας με τους ερυθρόλευκους να επιστρέφουν σήμερα στην Αθήνα με πτήση στις 3 το μεσημέρι από το Μόναχο.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού αρχίζει ουσιαστικά από αύριο που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μαζί με τους 23 παίκτες που είχε στην Αυστρία θα έχει και τους πέντε διεθνείς, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανιάτη, Φετφατζίδη και Μήτρογλου, οι οποίοι ξεκίνησαν χθες προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη, ενώ θα περιμένει να δει και την εξέλιξη του Κέβιν Μιραλάς για το αν θα τον έχει στην αποστολή για τα φιλικά στην Πορτογαλία ή όχι.

Στο Αχενκιρχ ο Ζαρντίμ πήρε μια πρώτη πολύ καλή ιδέα για το υλικό που είχε στη διάθεσή του και μέσω των δύο φιλικών που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι με τη Σπαρτάκ Μόσχας και την Αλάνια Βλαδικαφκάζ έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ποιότητα των παικτών του, δουλεύοντας πάνω απ' όλα στη φυσική τους κατάσταση.


Ο Ζαρντίμ όπως όλα δείχνουν, κάτι που θα φανεί εμπράκτως την Κυριακή όπου θα βγάλει αποστολή για την Πορτογαλία, θα συνεχίσει να τσεκάρει όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μέχρι να φτάσει η ώρα να... «κόψει» παίκτες καθώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μπει στη νέα σεζόν με ρόστερ που θα φτάνει τους 35 ή και 36 ποδοσφαιριστές!

Η επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού είναι να έχει 25 παίκτες σταθερά στην πρώτη ομάδα συν τους τρεις νεαρούς Καραγκούνη, Λυκογιάννη και Διαμαντάκο που θα είναι μέλη της πρώτης ομάδας αλλά θα παίζουν και στη δεύτερη ομάδα όταν δεν μπαίνουν στις αποστολές για τους αγώνες.

Το πλάνο του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την προετοιμασία κυλάει καλά με τον 38χρονο τεχνικό να ανεβάζει πλέον στροφές για την ομάδα τόσο στις προπονήσεις που θα γίνουν στην Αθήνα όσο και κατά την παραμονή της ομάδας στην Πορτογαλία για τα τρία φιλικά που θα δώσει αλλά και στην Ολλανδία όπου για πέντε μέρες, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Ερμελο για έξτρα προπονήσεις σε νορμάλ θερμοκρασίες και έναν φιλικό αγώνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ