2012-07-17 15:46:03
Φωτογραφία για Δήμαρχος Πύργου «Να εφαρμοστεί άμεσα ο νόμος για τις καντίνες»
Στο θέμα της λειτουργίας των καντινών στις παραλιακές περιοχές του Δήμου Πύργου επανέρχεται ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος με νέο έγγραφό του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες που έχουν την ευθύνη της εφαρμογής του νόμου ως προς τη λειτουργία των καντινών, ζητώντας ακόμα και την ανάκληση αδείας σε όσους παραβαίνουν τους όρους λειτουργίας τους.

Το έγγραφό του Δημάρχου Πύργου απευθύνεται στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας (ΠΕΡ Υγιεινής και Υγειονομικού ελέγχου) της Περιφέρειακής Ενότητας Δυτ Ελλάδας, τη Δημοτική Αστυνομία Δήμου Πύργου, την Ελληνική Αστυνομία και στο Τμήμα αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Διοικ. Υπηρεσιών Δήμου Πύργου και αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια πρηγούμενου εγγράφου μας σχετικά με τη λειτουργία των καντινών στην παραλιακή περιοχή του Δήμου Πύργου θέτουμε υπόψη σας τα εξής:

Υπάρχει πληθώρα προφορικών καταγγελιών στις υπηρεσίες του Δήμου Πύργου ότι πολλές από τις καντίνες λειτουργούν καθ’ υπέρβαση των όρων λειτουργίας τους και ειδικότερα ότι έχουν μετατραπεί σε εστιατόρια-μπαρ, μεταδίδουν μουσική και επεκτείνουν τη λειτουργία τους επί ώρες μετά τη δύση του ηλίου.


Επίσης, ότι έχουν καταλάβει χώρο πολύ μεγαλύτερο του χώρου που έχουν μισθώσει.

Κατόπιν των παραπάνω, ζητώ τη διενέργεια άμεσου ελέγχου σε όλες τις καντίνες, την άμεση επιβολή κυρώσεων και ανάκληση των αδειών εφόσον διαπιστωθούν οι ανωτέρω παραβάσεις.

Σας εφιστώ την προσοχή ότι επειδή η λειτουργία των καντινών επιδρά με διάφορους τρόπους στην τοπική οικονομία, η τήρηση του νόμου επιβάλλεται και συνδέεται άμεσα με την αξιοπιστία της διοίκησης που απαιτεί η κοινωνία».
ileiapost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ