2012-07-17 18:35:06
Φωτογραφία για Από την μέση και μπροστά, ΟΚ!
Ο Ολυμπιακός δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο κέντρο και την επίθεση, όσον αφορά την δημιουργία φάσεων. Εκεί που εντοπίζονται κάποια κενά είναι στην αμυντική λειτουργία, τόσο στα χαφ όσο και στην άμυνα.

Μπορεί η Αλάνια να μην ήταν τόσο απειλητική όσο η Σπαρτάκ, μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έφαγε γκολ, αλλά αν δεχτεί μεγαλύτερη πίεση, ίσως να έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν, αν παρουσιάσει και μελλοντικά τέτοια εικόνα. Βέβαια, δεν ξεχνάμε ότι είναι μόλις το δεύτερο φιλικό, ενώ ούτε λίγο, ούτε πολύ λείπουν δέκα παίκτες (συν τις μεταγραφές που θα γίνουν). Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, δεν θα είναι ίδιος όταν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες.

Θα είναι καλύτερος. Επισημαίνουμε, λοιπόν, την δημιουργία φάσεων (πέρα από το πανέμορφο γκολ του Τζιμπούρ), όπως βλέπουμε ότι στα χαφ δεν υπάρχει σκληράδα στις μονομαχίες, με συνέπεια τα κενά που εκθέτουν και την άμυνα. Κάτι που έγινε πιο φανερό στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ, αλλά σε κάποιες φάσεις και σήμερα. Θα πρέπει, πάντως, να πούμε ότι το παιχνίδι με την Αλάνια δεν είχε ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημά του, σε σχέση με τον αγώνα με την Σπαρτάκ.

Η κούραση, πάντως, είναι φανερή και τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού είναι βαριά, όπως σωστά είπε και ο Ζαρντίμ. Σίγουρα με μια, δυο καλές μεταγραφές, συν την επιστροφή διεθνών και τραυματιών, ο Ολυμπιακός θα είναι πιο ισχυρός σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ενώ έχει τα χρονικά περιθώρια να βελτιωθεί και σ’ άλλα στοιχεία του παιχνιδιού του.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ