2012-07-17 19:14:15
Φωτογραφία για Και Κακά και Ίμπρα ''χτυπάει'' η Παρί!
Η Παρί πάει να πάρει και τον Κακά σε μία προσπάθειά της να "πείσει" τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να αποδεχτεί οριστικά την μετακίνησή του στο Παρίσι. Διαβάστε το story.

Μία Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς φρένα στις μεταγραφές. Μετά από τους Εζεκιέλ Λαβέτσι, Τιάγκο Σίλβα, Μάρκο Βεράτι και τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εμφανίζεται διατεθειμένη να εντάξει στο δυναμικό της και τον Κακά.

Αυτό αποκαλύπτει η γαλλική "Equipe", η οποία όμως υποστηρίζει ότι ο λόγος που ο γαλλικός σύλλογος "έβαλε στο μάτι" τον Βραζιλιάνο άσο, σχετίζεται με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τις διαπραγματεύσεις που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη με τον Σουηδό.

Και αυτό γιατί οι Παριζιάνοι προσπαθούν να πάρουν τον Κακά για να δώσουν έναν ακόμα καλό λόγο στον "Ίμπρα" να αποδεχτεί την πρότασή τους, βλέποντας σε μία τέτοια περίπτωση πως η διοίκηση είναι φιλόδοξη και επιθυμεί να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύλλογο τόσο στο Σαμπιονά όσο και για το Champions League.

Δεν θα πρέπει μάλιστα να θεωρείται απίθανο να γίνει η μετακίνηση του Κακά από τη Μαδρίτη στο Παρίσι. Μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 όμως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2007 δεν είναι στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο και τα σενάρια θέλουν τους "μερένγκες" να ψάχνουν ομάδα για να απαλλαχτούν από το "βαρύ" συμβόλαιό του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Από τα κορτς στο Ιόνιο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Από τα κορτς στο Ιόνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ